Annick Goutal Le Chèvrefeuille Eau de Toilette til kvinder

Annick Goutal Le Chèvrefeuille Eau de Toilette til kvinder
Annick Goutal Le Chèvrefeuille Eau de Toilette til kvinder
100 ml

Kode: ANG0108 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

Beskrivelse Annick Goutal Le Chèvrefeuille
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de toiletten til kvinder Annick Goutal Le Chèvrefeuille er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Grønne noter, Citron, Petitgrain, Jasmin, Gedeblad, Påskelilje
Parfumekategori
blomstret, grøn

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Le Chèvrefeuille