Annick Goutal Petite Chérie

Annick Goutal Petite Chérie
Annick Goutal Petite Chérie
50 ml

Kode: ANG0102 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

Duftbeskrivelse Annick Goutal Petite Chérie
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de parfumen til kvinder Annick Goutal Petite Chérie indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Rose, Fersken, Vanilje, Græs, Pære
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Petite Chérie