Annick Goutal Vent De Folie Eau de Toilette til kvinder

Annick Goutal Vent De Folie Eau de Toilette til kvinder
Annick Goutal Vent De Folie Eau de Toilette til kvinder
100 ml

Kode: ANG0328 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse Annick Goutal Vent De Folie
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de toiletten Annick Goutal Vent De Folie afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • blomsterduft
  • træduft
  • et ideelt valg for den frihedstænkende kvinde
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Solbær , Hindbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hedione
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Pudder toner, Moskus
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Vent De Folie