ArmaniAcqua di Giò Profondo Eau de Parfum til mænd

Armani Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum til mænd
Armani Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum til mænd
Specialtilbud
40 ml
389,00kr

På lager | Kode: GIO06607
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Til havets dybder, hvor også den blå farve bliver uendelig dyb, vil dine sanser ned dykke med Eau de Parfum Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo til mænd. Opdag, og udforsk den nye dimension af vandet og din sjæl.

  • aromatisk vandduft til den moderne mand
  • mere intensiv efterfølger til Acqua di Giò linjen
  • i flakon i den farve, der er ikonisk for Giorgio Armani

Duftens komposition
Dine sanser bliver vækket, lige så snart du dufter den friske grønne mandarin og lette citrusbergamot. Efter et øjeblik støttes åbningsnoterne af aromatisk rosmarin, lavendel og cypres. Træagtig patchouli, moskus og ambra akkorden giver duften dybde, maskulinitet og mineralnote.

Duftens historie
Duften Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo indbyder dig til en opdagelsesrejse til dit virkelige jeg. Med den intenst maskuline duftkomposition, der går tilbage til rødderne af de ikoniske dufte Acqua di Giò, kommer du virkelig dybt ned i dit indre.

Den elegante flakon af det tunge, matte glas i sejlerblå står i kontrast til det metalskinnende låg med monogram af Giorgio Armani. For ham symboliserer flakonens farve en mørk skygge, der vækker de forføreriske tanker. Duften er skabt af den legendariske parfumør Alberto Morillas.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Grøn mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Rosmarin, Cypres
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Rav, Patchouli
Parfumekategori
aromatisk