Artdeco Bi-Phase Make-up Remover To-fase øjen- og læbe makeupfjerner

Artdeco Bi-Phase Make-up Remover To-fase øjen- og læbe makeupfjerner
Artdeco Bi-Phase Make-up Remover To-fase øjen- og læbe makeupfjerner
125 ml
84,60kr

Kode: ART03815 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
mandag 26.4.2021

Beskrivelse Artdeco Bi-Phase Make-up Remover
Egenskaber

Præparat til fjernelse af makeup Artdeco Bi-Phase Make-up Remover sikrer dig en perfekt og blid fjernelse af makeuppen. Også i øjenområdet.

Egenskaber:

  • fjerner alle typer øjenmakeup grundigt
  • efterlader huden frisk

Brugsvejledning:
Ryst grundigt før brug. Hæld på en vatrondel, læg på de lukkede øjne og lad det virke et øjeblik. Fjern makeup og andre urenheder blidt og uden at du skal gnubbe.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper

Om mærket Artdeco

Artdeco-mærket blev grundlagt i 1985 med en vision om at skabe kosmetiske produkter som er inspireret af kærligheden til skønheden. En stærk interesse for nye tendenser og førsteklasses produkter, som alle kvinder kan nyde godt af, placerede Artdeco nærmest øjeblikkeligt i den øverste liga af tyske kosmetikmærker. I dag er Artdeco elsket i mere end 78 lande på verdensplan. Artdeco ved, at hver kvinde er unik. At alle kvinder har sin egen stil og præferencer, når det kommer til at lægge vægt på skønhed.

 

Artdeco hylder denne unikhed, og takket være deres produkters diversitet, tillader de enhver kvinde at betone sin egen skønhed fuldstændig, som hun ønsker det. En bred vifte af farver, utallige specialprodukter og muligheden for at sammensætte din egen individuelle palet af nuancer og således garantere den mest gennemførlige og alligevel skræddersyede oplevelse med dine kosmetikprodukter. Prøv Artdecos makeup, det ubesværede alternativ til de mest eksklusive mærker – og oplev selv, at kvalitetsprodukter ikke behøver at være uopnåelige.

Anmeldelse Artdeco Bi-Phase Make-up Remover