Aloe vera: TOP ingredienser (ikke alene) til din hud

aloe vera

Har du aloe vera i vindueskarmen blandt dine yndlingsplanter? Nu er det på tide at gøre plads til den på din badeværelseshylde. Bare i en lettere forvandlet form. Aloe vera er en af de skønhedshjælpere, der aldrig lader dig i stikken, lige meget om det gælder din hud, din krop eller dit hår. Hvordan kan aloe hjælpe dig, og hvilke produkter er værd at prøve?

Hvad er aloe vera? Derfor vil du ønske at have det derhjemme.

Aloe vera planten er med sine gode egenskaber blevet brugt i naturmedicin gennem lang tid. Den bruges mest som aloe vera gel, der så bearbejdes til mange forskellige former. Den kan hjælpe dig med en del problemer.

På grund af de mange fordele finder du også aloe vera i en række af nutidens kosmetiske produkter. Aloe vera gel har en stor fordel ved ikke at være toksisk – du kan bruge den på alle hudtyper flere gange dagligt. Aloe veras virkning er ikke begrænset til udvortes brug, men vi har selvfølgelig fokuseret på skønhedspleje med denne fantastiske ingrediens. Hvornår kan du have gavn af aloe vera kosmetik?

Aloe vera til huden

Vi ved allerede, at aloe er egnet til alle hudtyper. Takket være sin stærke fugtgivende og regenererende virkning, vil tør hud og problemhud særligt sætte pris på aloe – den virker perfekt mod akne. Hydreret hud kan først og fremmest bedre forhindre ubehagelige bumser, men slaget er aldrig tabt med aloe – den formår også at glatte ar ud og reducere ømme bylder.

Regelmæssig hydrering er hudplejens alfa og omega, uanset hvilken hudtype du har. Aloe vera creme Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator fra Clinique vil virkelig hjælpe dig. Den gavnlige virkning fra aloe bliver oven i købet støttet af hyaluronsyre, så din hud vil bogstavelig talt gløde ved regelmæssig brug. 

Den fugtgivende procedure bør dog ikke slutte med en creme. Støt effekterne med en aloe vera ansigtsmaske i bomuldsstof Holika Holika Aloe 99 %. Den vil give huden hydrering, næring og et øjebliks afslapning efter en lang dag.

Men vi er endnu ikke færdige med de positive effekter, som aloe vera gel har på huden. Den kan også få bugt med rynker, da den understøtter fornyelsen af kollagen i huden. Vil du gennemfugte din hud og på samme tid sikre dig en anti-age-virkning? Prøv ansigtsmasken med aloe vera Missha Airy Fit Aloe, der også er forstærket med hyaluronsyre og andre aktive substanser.

Aloe vera til håret

Hvis du ikke ved, hvordan og hvorfor aloe vera gel kan anvendes til håret, vil vi straks røbe det. Aloe hjælper med at styrke hårstråene, forøge deres elasticitet, og den tilføjer mere glans til håret. Den hjælper ikke alene hårfibrene, men også hovedbunden, og derfor er gelen en stærk allieret i kampen mod skæl og hudkløe.

Du kan enten kombinere ren aloe vera gel, eller blande den direkte med din shampoo, eller også købe særlige aloe vera hårprodukter. I dette tilfælde er det værd at være opmærksom på den universelle aloe vera gel Skin79 Jeju Aloe, som du ikke alene vil værdsætte til hydrering og heling af beskadiget hår, men for eksempel også i din hudpleje.

Aloe vera til kroppen

Din manke såvel som din ansigtshud, men også hele din hud, vil have gavn af at stifte bekendtskab med aloe. Der er op til flere gode grunde. Den indeholder A- og E-vitamin, og derfor kan den fremskynde hudens regenerering ved mindre skader.

Dens beroligende og fugtgivende virkning bruges bredt i hårfjerningsprodukter, universelle aloe vera salver, eller for eksempel i produkter til solbadning, og efter at du har slikket sol.

Om sommeren vil aloe vera spray Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt fra Collistar mærket derfor være nyttig, da den hydrerer intensivt og afkøler din hud behageligt. Den indeholder dog ikke noget UV-filter, så glem ikke at kombinere den med SPF pleje.

Et fantastisk valg efter en dag i solen er gel til brusebad med aloe vera Holika Holika Aloe 92%, der beroliger huden behageligt, efter at den har været eksponeret for solens stråler.

 

Hvad synes du nu om aloe vera? Vi kan bekræfte, at kosmetik med ekstrakt fra denne plante virkelig virker. Du skal bare finde den helt rigtige makker.