ANMELDELSER: De bedste BB-cremer til dig

BB creams

BB-cremer har længe været mere en blot et sommerhit. Hvis du ikke har lyst til at komme et lag foundation på dit ansigt, og du bare foretrækker en let og hurtig udjævning af din huds farvetone, så vil du helt sikkert kunne lide disse multifunktionelle hjælpere. For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi bogstaveligt talt testet dem på vores egen hud. Hvilken BB-creme er den bedste efter vores mening? Se selv.

Hvad er en BB-creme?

Bag forkortelsen BB-creme eller BB cream gemmer der sig navnet Blemish Balm Cream – altså en kombination af den klassiske ansigtscreme og en behagelig let foundation.

Eftersom det drejer sig om et multifunktionelt produkt, skal den kunne en hel masse ting – den kan fugte huden og beskytte den mod solens stråler ligesom en ansigtscreme. Samtidig giver den en ensartet farvetone og dækker eventuelt små ufuldkommenheder ligesom en foundation med en let dækning. Den virker dog mere naturlig på huden og belaster den ikke som en klassisk foundation.

I dag findes der BB-cremer, der virkelig er skræddersyede til enhver hudtype, og derfor kan alle finde den helt rigtige til dem. Vi har testet de mest populære BB-cremer og har omhyggeligt observeret resultatet. Nu kan vi fortælle dig, hvilken der er vores FAVORIT!

Hvilken BB-creme er den bedste? Anmeldelserne vil give dig svaret

L’Oréal Paris Wake Up & Glow BB C'est Magic

Tonen på BB-cremen, L’Oréal Paris Wake Up & Glow BB C'est Magic, tilpasser sig rigtig godt til min hud, og jeg har endelig fået en creme med en farvenuance, der passer til mig. Den har en fin og let konsistens, og jeg tror, at den er ideel til mere fedtet hud, for den fungerer også som en effektiv matterende BB-creme på mit ansigt. Jeg ville dog ikke sige, at den vil være egnet til personer med tør hud, men man vil måske bare være nødt til at prøve den.

Hanne S.

Collistar Idro-Attiva Magica BB + Detox

BB-cremen Collistar Idro-Attiva Magica BB + Detox er fantastisk nem at fordele. Den er let, gør huden ensartet og har en meget fin duft. Den giver en lidt svagere dækning, men det må man nok regne med, når det er en BB-creme. Cremen har SPF 20, den er fugtgivende, og jeg ville anbefale den til dem, der har normal eller tør hud. Det er virkelig ikke nødvendigt at bruge en klassisk fugtighedscreme under den. Jeg anbefaler nuancen Light til dem med blondt hår og de mere lyse typer.

Katrine H.

La Roche-Posay Rosaliac

Jeg bruger BB-creme i stedet for foundation. La Roche-Posay Rosaliac er super til at udjævne hud med rødme, den er nem at påføre og fordele, og samtidig dækker den fantastisk. Desuden har den SPF 30! Den holder også godt hele dagen, og efter at jeg havde fjernet min makeup, følte jeg ikke, at min hud var blevet udtørret.

Anna P.

Bourjois Healthy Mix

Jeg er virkelig tilfreds med cremen. Takket være Bourjois Healthy Mix har min hud fået mere glød og mere fugt. Desuden dækker cremen alle skønhedsfejl utrolig godt. Den er bare den rigtige til min hud. Selvom den er beregnet til alle hudtyper, synes jeg, at BB-cremen er fantastisk til fedtet hud – et problem jeg har forsøgt at løse i lang tid. Jeg bruger den hver dag, og jeg vil afgjort anbefale den!

Helle L.

Shiseido Sun Care Sports BB

Det er første gang, at jeg har prøvet denne BB-creme, og jeg er straks blevet vild med den. Shiseido Sun Care Sports BB-creme har den store fordel, at den har SPF 50+ og desuden en god konsistens og holdbarhed. Den har en meget let konsistens, der gør den rigtig dejlig at påføre, og den tørrer helt på et øjeblik.

Hvad angår dækning, så giver denne BB-creme en smukt ensartet hud. Den dækker også mindre ufuldkommenheder, og alligevel bevarer den sin naturlige struktur. Jeg kan lide, at den har en medium mat finish og holder hele dagen – det er en bonus. Normalt har jeg et stort problem med BB- og CC-cremer, når jeg skal vælge nuance – derfor sætter jeg virkelig pris på hele paletten af nuancer, for der er nok at vælge imellem.

Sofie R.

Clinique Dramatically Different

Da jeg åbnede Clinique Dramatically Different den første gang, blev jeg lidt bange for dens grå-hvide farve. Men denne BB-gel tager gradvist farve efter din huds farvetone – derfor var jeg også endnu mere klar på at prøve den. Med sin geléstruktur er den nem at smøre på. Den giver dig en flot ensartet hud, og konsistensen er så let, at du ikke engang lægger mærke til, at du har en creme på.

Jeg ville nok snarere anbefale dette produkt til om sommeren, for det har et let orange skær. Derfor vil det fint fremhæve din solbrune hud. Jeg kan også godt lide, at cremen ikke indeholder parfume, og den sætter sig ikke fast i rynkerne. Jeg ville ikke anbefale den til dem med meget lys hud, men til en normal eller lidt mørkere hud er den et træfsikkert valg.

Louise F.

Biotherm Aquasource BB Cream

Biotherm Aquasource BB Cream kan jeg roligt beskrive som den bedste BB cream, som jeg nogensinde har prøvet. Den har en ekstremt let konsistens, der gør den nem at blende ud. Den trækker utrolig godt ind i huden, så den ikke lægger sig som et kedeligt lag. Den giver godt nok kun en let dækning, men til trods for det udglatter den huden pænt, gør den ensartet og skaber det perfekte underlag for den daglige makeup.

Jeg bruger selv denne BB-creme i stedet for foundation, og jeg bruger kun pudder oven på den. Den er rigelig til dem, der ikke behøver nogen særlig dækning. En anden ting, som jeg rigtig godt kan lide ved den, er dens fugtgivende virkning. Min hud holder sig dejligt fugtet hele dagen uden at blive overbelastet og træt på grund af et lag foundation. Den er simpelthen min FAVORIT!

Susanne V.

 

Har vores test af BB-cremer besvaret alle dine spørgsmål? Eller kan du anbefale et andet super produkt, der ikke var med i vores udvalg? Du kan roligt skrive til os!