Anmeldelser: De bedste hårshampooer til mænd

shampoo for men

Vasker du hår med en almindelig brusegel i stedet for med en shampoo til mænd, eller bruger du din bedre halvdels skælshampoo? Mænds hovedbund er meget mere sart end kvinders; den har et lavere naturligt forhold mellem ceramider, og samtidig producerer den mere talg. Derfor gør "fremmede" produkter ikke noget godt for dit hår. Tænk hellere lidt mere på dig selv, og vælg – måske på basis af anmeldelserne af top-shampooer til mænd – den bedste shampoo til mænd, der lige netop er den rigtige til din hårtype og hovedbund.

Hvilken shampoo til mænd vil passe dig bedst?

  • Normalt hår – Du kan klare dig med almindelig pleje, men for at passe ekstra godt på dit hår og hovedbund skal du vælge en skånsom og samtidig fugtgivende shampoo til mænd.
  • Fint hår – Hvis dit hår virker fladt allerede efter et par timer, skal du vælge en shampoo til volumen.
  • Krøllet hår – I stedet for at prøve at glatte dine krøller ud, skal du anskaffe dig en shampoo, der understreger dets naturlige struktur.
  • Glat hår – Er dit hår ekstremt glat, og bliver det nemt elektrisk og stritter ud til alle sider? Så skal du kigge efter en udglattende og fugtgivende shampoo.
  • Skrøbeligt hår – Har dit hår tendens til at knække, og kan du se spaltede spidser her og der? Vælg en skånsom shampoo til mænd uden sulfater.
  • Fedtet hår – Hvis dit hår og hovedbund bliver fedtet, så er svaret en shampoo til mænd til fedtet hår. Den vil regulere talgproduktionen, og samtidig tilfører den hårbunden næring og fugt.
  • Tør hovedbund eller skæl – Kan du se små hvide flager eller skæl? Så kalder din hovedbund på en ordentlig dosis næringsstoffer og fugt. Ikke noget, som en kvalitetsshampoo mod skæl til mænd ikke kan rette op på.
  • Gråt hår – For at dit sølvfarvede hår kan have en sund glans og farve, bruger du en specialshampoo til gråt hår til mænd.
  • Du er ved at blive skaldet – Her hjælper en styrkende koffeinshampoo til mænd, shampooer til hårvækst til mænd eller shampooer mod hårtab til mænd. Eller du kan bare se stort på at "redde" det hår, der er tilbage, barbere alt håret af og gå videre til næste punkt.
  • Barberet hoved – Tænker du, at du slet ikke behøver at bekymre dig om shampoo, når dit hoved er barberet? Der tager du fejl. Der er ikke noget hår til at beskytte din hovedbund, så den vil være mere tilbøjelig til at tørre ud, og negative ydre påvirkninger har en større indvirkning på den. Paradoksalt nok kan du så komme til at bøvle med skæl, også selvom du aldrig har haft det før. Vælg en fugtgivende og nærende hårshampoo til mænd, der er beregnet til at pleje hårbunden.

Anmeldelser af de bedste hårshampooer til mænd

Kérastase Densifique Bain Densité Homme

Selvom jeg ikke har problemer med mit hår ud over de første grå stænk, skifter jeg tit shampoo (det skulle være godt), og jeg kan godt lide at teste dem. Jeg har holdt udkig efter Kérastase Densifique Bain Densité Homme shampoo til hårvækst til mænd i ret lang tid, og da jeg så fandt den til en bedre pris end i mine lokale butikker, besluttede jeg mig for at prøve den. Det er klart, at jeg, efter kun at have brugt den et par gange, ikke føler alle dens langvarige virkninger endnu, så det her er snarere mine første indtryk.

Det første, der overraskede mig, var duften – jeg havde ikke lige regnet med en duft af skov og træer. Selvfølgelig er det min subjektive mening, men jeg er vild med den. Konsistensen er meget almindelig, men det, der er utroligt imponerende, er skummet. Man behøver virkelig ikke at bruge meget af shampooen, så den lidt højere pris er til at acceptere. Og hvad jeg blev mest begejstret for? At mindst én af de ting, den lover, holder! Ja, allerede så snart dit hår er tørt, føler du, at det er blevet tykkere. Så vi får at se, hvordan virkningen bliver, når jeg har brugt den i længere tid. Indtil nu er jeg fuldstændig tilfreds.

Morten A.

Redken Brews

Redken Brews hårshampoo til mænd skummer godt, også når du kun bruger en lille smule. Pebermynte virker virkelig opfriskende og øger blodgennemstrømningen i hovedbunden. Men pas på, at du ikke får den i øjnene. Det opfrisker lige lidt for meget og svier.

Michael K.

American Crew Fortifying

Jeg har brugt produkter fra American Crew i lang tid og regelmæssigt. Bare en lille dråbe af American Crew Fortifying, den fornyende shampoo til at give tættere hår, er nok. Den skummer godt, og derfor varer den i lang tid. Mit hår føles rent allerede efter den første vask og dufter behageligt. Jeg kan ikke vurdere dens stimulerende virkning endnu.

Bjarne N.

Alpecin Hair Energizer Coffein Shampoo C1

Før troede jeg ikke på, at en shampoo kan have så stor en virkning. Jeg regnede ikke med, at jeg ville få tykt hår dagen efter. Indtil nu er jeg blevet behageligt overrasket.

Alpecin Hair Energizer Coffein Shampoo C1 koffeinshampoo til mænd har en frisk duft og er rigtig god at bruge. Den løber hverken meget eller lidt, skummer godt, er nem at skylle ud, og jeg har ikke følt nogen svien i øjnene.

Mit hår føles stærkere, efter at jeg har skyllet den ud. Nu hvor jeg har brugt den flere gange, kan jeg se, at jeg ikke taber så meget hår, mit hår ser tykkere ud. Jeg er glad for resultatet efter at have brugt den i længere tid. Jeg kan også godt lide flaskens facon, for den står også godt med bunden opad. Jeg vil helt sikkert anbefale shampooen til min svoger, der leder efter et produkt, der virker mod hårtab.

Peter H.

Alfaparf Milano Blends of Many

Efter at have læst alle de positive kommentarer om denne shampoo var jeg simpelthen nødt til at prøve den. Jeg er totalt tilfreds. Alfaparf Milano Blends of Many gør håret tykkere og dufter skønt med en blanding af stjerneanis, sandeltræ og patchouli. Og som en behagelig bonus gør den håret dejlig blødt og strålende glansfuldt. Jeg kan kun anbefale denne shampoo!

Kasper T.

Sebastian Professional SEB MAN The Purist

Den rensende shampoo Sebastian Professional SEB MAN The Purist havde en ret stærk parfumeduft, men jeg synes helt personligt, at den var meget behagelig. Den er nem at komme i håret, den skummer lige tilpas meget. Den har en cremet konsistens, der er nem at arbejde med. Den vasker håret rigtig godt, så det slipper af med al snavs, også stylingprodukter. Jeg er tilfreds.

Jan S.

Vi ved, at det ikke er helt enkelt at finde den rigtige hårshampoo til mænd, men vi tror på, at med disse anmeldelser vil det gå som smurt for dig at vælge en!