Ansigtsmassage? TOP-redskaber mod rynker

face massage

Kvalitetsplejeprodukter er et uundværligt hjælpemiddel i kampen mod rynker, men overlad ikke bare alt arbejdet til dem. En regelmæssig ansigtsmassage bør nemlig også være en del af din ansigtspleje, og lige nu har vi en masse massageredskaber til det. Massage bidrager til et bedre blodomløb og til at udrense giftstoffer. Den reducerer desuden hævelser og hjælper hudplejeprodukter med at trænge bedre ind i huden. Den har virkelig en masse fordele, der vil hjælpe dig med at "fejre", at rynkerne kommer noget senere. Vi giver dig gode råd om, hvordan du nemt og effektivt kan udføre en hjemmemassage!

Principperne bag ansigtsmassage

Hvis du slet ikke har nogen erfaring med massage, er det helt sikkert godt at spørge en ekspert til råds – det afhænger af, hvilken type massage du vil udføre. Du kan endda klare en forenklet manuel "lifting" af ansigtet derhjemme.

Det er fantastisk, at du kun behøver et par minutter dagligt til en ansigtsmassage. Regelmæssighed er dog meget vigtig, ellers kommer du ikke sådan til at se resultater! Du bør heller ikke "gnide" på tør hud, men for eksempel tage en ansigtsolie eller et serum til hjælp. Du kan desuden prøve et fugtgivende serum fra KORIKA Korean Heritage, der har en fabelagtig anti-age virkning, fordi det indeholder hyaluronsyre.

Det ideelle tidspunkt for en kosmetisk massage er om aftenen, eftersom huden regenereres om natten, og næste morgen vil den derfor være helt udhvilet. Hvis det vigtigste for dig derimod er at slippe af med hævelser, vil en morgenmassage med et afkølet redskab være lige det, der både vækker dig og din hud!

Virkningerne af en hjemme-ansigtsmassage

  • Den stimulerer blodomløbet – huden får en bedre blodgennemstrømning og ser generelt sundere ud.
  • Den fremmer udrensning af giftstoffer.
  • Den mindsker spændinger i ansigtet.
  • Den reducerer hævelser.
  • Den bekæmper rynker.
  • Den styrker ansigtsmusklerne på lang sigt.
  • Takket være massagen ser huden smuk og strålende ud.

Hvordan vælger du et massageredskab til ansigtet?

Hvordan din massage kommer til at se ud, afhænger også af, om fingrene er nok, eller om du vælger et massageredskab. Hver massage er nemlig lidt forskellig, og det er kun op til dig, hvilken du vil synes, er mest behagelig.

Gua Sha

Gua Sha massage bygger på en tradition fra kinesisk medicin, og i en specialiseret salon forkæler de dig med en grundig massage af både ansigtet og hele kroppen. En lettere kosmetisk massage kan du helt sikkert også klare selv.

Anvend en gua sha-sten Zoë Ayla Luxurious Jade Gua Sha Therapy Tool Gua Sha, påfør et plejeprodukt på huden, og kast dig ud i massagen. Med gua sha-pladen stryger du hen over huden i retning fra næsen ud mod siderne af ansigtet, derefter fra øjenbrynet i retning opad og ud til siderne. Glem heller ikke kæben og halsen, hvor du skal massere med opadgående bevægelser.

TIP: Hvis du har fået lyst til med det samme at kaste dig ud i processen, kan du tage et kig på en detaljeret artikel om gua sha massage.

Massagerulle til ansigtet

Hvis du snarere kigger efter en ansigtsrulle, så findes der flere typer, som du kan vælge imellem. Med dem alle vil du dog nyde en massage med et endnu mere behageligt resultat.

En af de største beauty-stjerner i verden er sandsynligvis jade roller massagerullen, der nogle gange bruges sammen med en gua sha sten. Hvordan udfører du en massage med en Crystallove Rose Quartz Roller? Begynd på halsen, og stryg med face rolleren nedefra og op – du kæmper jo mod tyngdekraften, så du skal "trække" huden op. På ansigtet går du igen frem fra midt på ansigtet i retning udad, og prøv hele tiden at rette rolleren opad mod tindingerne. I panden trækker du i retning fra næsen mod håret. Du kan bruge rosakvartsrullen Crystallove 3D Rose Quartz Lift Massager på samme måde.

En germanium roller med skånsomme sten fra kollektionen KORIKA Tools er et super redskab til at mindske hævelser og give en perfekt blodgennemstrømning i ansigtet. Før massagen kan du desuden lægge den på køl i køleskabet og dermed opnå en endnu mere strålende effekt. I panden kører du rullen opad og nedad, og du fortsætter ligesådan med at rulle i begge retninger på ansigtet.

Hvis du længes efter at få babyhud, lægger du først en populær sheetmaske på ansigtet og nyder en massage med rolleren, mens den virker. Massagerullens og maskens virkninger kombineres på denne måde, og du kommer til at se endnu mere strålende ud!

TIP: KORIKA Tools massage globes er med garanti fantastiske til at fjerne (ikke bare) hævelser. Før brug lægger du dem på køl i 90 minutter i køleskabet, og derefter masserer du ansigtet med dem, altid i retning opad, fra midten og ud mod ansigtets sider.

Hi-tech massageredskab til ansigtet

Hvis du vil bringe din "lifting" massage af ansigtet op på et endnu højere niveau, så er tiden kommet til FOREO Bear Fuchsia! Dette smarte apparat kan nemlig prale med en mikrostrømsteknologi og T-sonic-pulseringer, der giver dig en smuk og opstrammet hud – selvfølgelig ved regelmæssig brug.

For at behandlingen kan være virkelig sikker og effektiv, påfører du FOREO ledende serum på et renset ansigt før massagen. Derefter tænder du bare apparatet, vælger behandlingens intensitet og begynder at massere ansigtet. Det er nok at tænde det her vidunder i tre minutter hver dag, og du vil ikke komme til at vente længe på resultatet!

 

Så hvilket af massageredskaberne til ansigtet vil du bruge i kampen for at få en opstrammet og mere strålende hud?