Bekæmp cellulite med de mest effektive præparater!

cellulite

Cellulite, populært kaldet appelsinhud, opstår i underhuden, når lymfesystemet begynder at fungere dårligere. En konsekvens af det er, at der bindes vand i fedtcellerne, og der begynder at ophobe sig giftstoffer i kroppen. Alt dette viser sig bagefter som ujævnheder i huden, oftest på baller, lår og mave. Der er dog ingen grund til at fortvivle. Cellulite plager de fleste kvinder, og det uanset alder og vægt. Men hvis du har en sund livsstil, ikke glemmer at røre dig regelmæssigt og husker at bruge effektive produkter, kan du nemt få den under kontrol.

Hvordan og hvorfor opstår cellulite?

Livet er ikke retfærdigt. Mens mænd i bund og grund undgår cellulite, døjer vi kvinder næsten uden undtagelse med den. Det skyldes en række faktorer. En årsag er kvindelige hormoner; i modsætning til mænd har vi dobbelt så mange fedtceller, der desværre også kan oplagre mere fedt. Desuden er vores kollagen- og elastinfibre organiseret lodret, og de er parallelle (mens de hos mænd ligger vandret og også kan krydse hinanden). Dette gør, at vi har en mere smidig hud, hvilket for eksempel er en fordel under graviditet, men der ophober sig også nemmere fedt i fedtcellerne, og det viser sig som små buler. Ud over at have den rette livsstil kan du også slippe af med dem ved hjælp af effektive præparater, der er fyldt med aktive ingredienser, der nok skal tage sig af din appelsinhud.

Prøv:

  1. Elemis Body Performance Cellutox Body Active Oil

Afgiftende olie mod cellulite Elemis Body Performance Cellutox Body Active Oil. Den indeholder jojobaolie og æterisk olie fra citron og havtorn, hvilket modvirker ophobning af giftstoffer i kroppen, der er forårsaget af dårlig kost, stress eller mangel på motion.

  1. Biotherm Celluli Eraser

Den opstrammende gel mod cellulite Biotherm Celluli Eraser bekæmper de kedelige fordybninger ved hjælp af ekstrakt fra havalger og koffein og reducerer påviseligt synligheden af cellulite på bare 14 dage.

  1. Shiseido Global Body Care Advance Body Creator

Den udglattende gel mod cellulite Shiseido Global Body Care Advance Body Creator tager sig ikke kun af cellulite, men også af nedbrydning af fedt og slap hud. Den virker dejligt kølende, når du påfører den, og gør huden fast, glat og tonet.

  1. Sisley Cellulinov

Den intensive creme mod vedvarende cellulite Sisley Cellulinov virker bedst, når du påfører den med en intensiv massage med cirkelbevægelser fra knæene i retning opad. Takket være planteekstrakter, for eksempel ekstrakt fra ginkgo biloba, indisk lotus eller rødalger, kan den også klare mere fremskreden cellulite.

 5. Elancyl My Coach!

Den opstrammende kropspleje mod cellulite Elancyl My Coach! er i stand til at fjerne fordybninger i huden med op til 60 % og til at firdoble effektiviteten af enhver fysisk aktivitet. Med sit indhold af koffein fremmer den også fedtforbrænding.

  1. Esthederm Intensive Glauscine Cream

Den koncentrerede, lipolytiske creme mod cellulite Institut Esthederm Intensive Glauscine Cream har en behagelig, cremet gelékonsistens. Den opstrammer og udglatter huden, og på grund af stoffet glauscine hjælper den med at fjerne fedtaflejringer.

  1. Thalgo Defí Cellulite

Den udglattende kropscreme mod cellulite og strækmærker Thalgo Defí Cellulite reducerer appelsinhud og hjælper desuden mod strækmærker.

  1. Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons

Olieserummet til at reducere tegn på cellulite Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons vil med sin fine oliekonsistens glæde en mere tør hud, som den gør fastere, udglatter og blødgør.

Få en velafbalanceret livsstil

Det er klart, at overvægt forværrer cellulite. Det hjælper ikke engang at sulte sig, så man taber sig hurtigt. Hyppige vægtudsving gør nemlig huden løsere. Derfor skal du sørge for at få en velafbalanceret kost, der er rig på frugt, grøntsager, proteiner og fiber. Begræns stegt mad, raffineret sukker, mængden af salt og desuden kulsyreholdige og sukkersødede læskedrikke. Hvis du vil opnå en hurtig effekt, kan du for eksempel prøve en kort udrensningskur (detox), hvor du kun drikker frugt- eller grøntsagssaft en hel dag.

Få gang i lymfekredsløbet

Bevæg dig; aerobisk træning, dans, men også yoga, er ideelle. Styrketræn altid i kombination med aerobisk motion. Hvis det er muligt, så gå i sauna, få en lymfemassage, eller prøv en speciel massage mod cellulite. Brug skiftevis varmt

og koldt vand i brusebadet ‒ på den måde fremmer du blodomløbet, og huden bliver fastere.

Giv dig selv en hjemmemassage

Massage mod cellulite øger blodgennemstrømningen i huden, fremmer lymfestrømmen og bidrager til at fjerne giftstoffer. Massér altid præparatet ind i huden med cirkelbevægelser i retning fra knæene, hen over lår og baller op til maven, og vær ikke bange for at trykke lidt. Til sidst kan du også udføre blide træk i huden, hvormed du forbedrer blodgennemstrømningen, hudens tone og sidst, men ikke mindst, så får det præparatet til at trænge hurtigere ind. Brug altid præparater mod cellulite regelmæssigt morgen og aften. Giv dig selv en massage mindst to gange om ugen.

Undervurdér ikke dit væskeindtag

Det er nødvendigt at få nok vand, for at vores krop kan fungere rigtigt. Drik derfor mindst to liter rent vand dagligt, så du kan sikre dig, at både stofskiftet og lymfesystemet fungerer korrekt. Alle disse forhold har en positiv virkning på fjernelsen af cellulite. Urte- og udrensningsteer er også velegnede. Drik kun kaffe i en fornuftig mængde. For meget kaffe virker nemlig vanddrivende, hvilket fører til, at celluliten bliver forværret. Derimod har koffein i præparater mod cellulite en gavnlig virkning, fordi den fremmer fedtforbrændingen.

Pas på strækmærker

Ud over cellulite har mange kvinder også problemer med strækmærker. De opstår ofte under graviditet eller som en følge af hurtige vægtudsving. Strækmærker er egentlig små ar, der opstår i underhuden, og de viser sig på hudens overflade som små hvide streger. Det er først og fremmest en god ide at massere en hud med strækmærker omhyggeligt, for at huden kan blive mere elastisk. Bi-Oil plejende olie til ar og strækmærker virker forebyggende, reducerer eksisterende strækmærker og tilfører desuden huden masser af fugt, blødgør og giver den en ensartet tone.

Selvom de fleste kvinder hader tanken om at få cellulite, hører den til i kategorien af problemer, som vi selv tillægger større betydning, end de i virkeligheden har. Sandheden er nemlig, at de fleste mænd overhovedet ikke beskæftiger sig med cellulite hos kvinder, medmindre den er ekstrem. Tag det derfor lidt afslappet, prøv at leve et sundt og tilfreds liv, tag dig godt af dig selv og dine nærmeste, og tro på, at de nok gladeligt vil tilgive dig en fordybning i huden hist og her.