De bedste rensebørster til ansigtet: Vælg den rigtige

skin cleansing devices

Nu behøver du ikke at gå og længes efter en fejlfri hud. Mange velrenommerede kosmetikfirmaer tilbyder nemlig en fantastisk rensebørste til ansigtet, der ved regelmæssig brug lover en hud, der er renset i dybden, helt blød, strålende og fast. Elektriske apparater til rensning af huden øger blodgennemstrømningen i ansigtet, masserer meget blidt og fjerner døde, tørre hudflager. Hvordan vælger man den mest egnede?

Roterende eller sonisk?

Elektriske rensebørster til ansigtet har enten et roterende eller et vibrerende (sonisk) hoved med meget fine børstehår eller en silikoneoverflade. Med et roterende børstehoved foregår rensningen ved, at hovedet drejer rundt i forskellige retninger, mens soniske børster til ansigtet vibrerer meget hurtigt på overfladen. Vibrationsteknologi anses almindeligvis for at være mere skånsom og egner sig derfor til sensitiv hud, men det afhænger mere af hovedets materiale og rotationernes hastighed, så kig efter det, når du overvejer, hvilken børste du skal vælge.

Hvilken slags børstehoved skal man vælge?

Nogle børster til rensning af ansigtet har et hoved af hypoallergen silikone, andre et med børstehår. Silikone er meget nænsom mod sensitiv hud, men det passer også rigtig godt til problemhud, fordi det er nemt at rengøre, så bakterier formerer sig ikke på det. Børstehovederne har igen den fordel, at du kan vælge mellem forskellige hårdhedsgrader og former. De med mest sensitiv hud bør prioritere bløde børstehår, men selvfølgelig, hvis din hud er mere fedtet, så gå efter en grovere overflade, der bogstaveligt talt vil feje urenhederne ud af den.

Løs også din huds specifikke behov

Alle rensebørster til ansigtet renser i dybden. Nogle apparater til rensning af huden er dog mere avancerede. De har specialprogrammer til foryngelse, lifting, peeling eller til blodgennemstrømning, og også forskellige ekstra hoveder til steder, der er sværere at nå ind til, til halsen, dekolletagen og lignende, eller endda vakuumsugning. Overvej derfor, hvad du forventer dig af børsten, og vælg efter, hvad du foretrækker.

Er størrelse eller hastighed det afgørende?

Hvis du rejser meget af tiden, så kig snarere efter de mindre og lettere modeller. Dog kan størrelsen nogle gange have en indflydelse på effekten og også på, hvor lang tid børsten kan holde uden at skulle oplades. Vær opmærksom på det! Igen, de store apparater kan være mere besværlige at håndtere, for eksempel rundt om næsen eller mellem øjnene.

Med et renseprodukt eller uden?

Det afhænger selvfølgelig også af udvalget af kosmetik. Børsten kan kun bruges med varmt vand, det anfører størstedelen af producenterne, men hvis du for eksempel lider af akne, så lad være med at prøve det uden en egnet antibakteriel rensegel. Uden kosmetik vil børstens bevægelser kunne forværre akne. Har du en sensitiv hud? Undgå hyppig vask med sæbeprodukter, eller vælg et kosmetikprodukt med en naturlig base, der ikke udtørrer.

Og til sidst: Hvad du skal være opmærksom på

Efter afrensning bør huden aldrig føles unødvendig stram, være rød længe eller overfølsom over for berøring. Hvis du føler noget som helst ubehag, er det et tegn på, at børsten af en eller anden grund ikke er den rette for dig. Din hud kan være alt for sensitiv, eller du bruger apparatet med et uegnet produkt, eller alt for ofte. Hvis en ændring af det, du plejer at gøre, ikke løser problemet, så vil det være bedre at søge råd hos en hudlæge.

Nu ved du altså alt, hvad du behøver at vide for at vælge den rigtige børste, så kast dig bare ud i det...

De 6 bedste rensebørster til ansigtet

  1. Den enestående silikonebørste til rensning af ansigtet FOREO LUNA™ 3, der bruger sonisk teknologi, tilbyder i modsætning til sine forgængere en endnu større renseflade med længere og blødere børstehår, der når selv de mest utilgængelige steder på dit ansigt. Den har også en bredere serie af renseprogrammer eller mulighed for at synkronisere din elektroniske hjælper med mobilapplikationen FOREO For You. Og hvis du vil glæde din bedre halvdel, så gå efter modellen til mænd FOREO Luna™ 3 for Men. Din kære vil helt sikkert sætte pris på, at han aldrig mere kommer til at døje med indgroede skæghår.
  2. Børsten til rensning af ansigtet PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz lover op til 7000 soniske vibrationer pr. minut. Med intensiv, men samtidig meget skånsom kraft, fjerner den ad flere omgange alle urenheder fra huden og løsner tilstoppede porer. Apparatet har tillige en rosakvarts natursten, der sammen med en ActiveWarmth™ behandling varmer huden dejligt igennem, aktivt løsner spændinger i den, og samtidig understøtter optagelsen af plejeprodukter eller maske.
  3. Remington Reveal Compact FC500 er en elektrisk rensebørste til ansigtet, som vi anbefaler som en praktisk rejsekammerat. Det lille kompakte apparat passer nemlig i weekendtasken, og fordi det kan udføre en dybdegående rensning på bare ét minut, forsinker din hudpleje dig ikke meget. Til trods for det fjerner den effektivt døde hudceller og urenheder i porerne, så din hud altid har en dejlig glød, lige meget hvor du er.
  4. Den soniske børste til ansigtet Bellissima Face Cleansing har imponeret os med sine fem forskellige børstetilbehør. Den klarer ikke kun den klassiske daglige rensning, men du kan også udføre en blid mikromassage med den, en aktiv peeling eller oplive og forbedre blodgennemstrømningen i slap hud. De, der har sensitiv hud, sætter især pris på tilbehøret sensitive, der med sine små børstehår forsigtigt forkæler også meget sart hud.
  5. Hvis du forventer samme resultater af din hjemmehudpleje, som du ville få i en professionel salon, så vil apparatet til mikrohudslibning PMD Beauty Microderm Classic begejstre dig. Det specielle apparat til rensning af huden kombinerer et patenteret system med roterende slibeskiver og en skånsom vakuumsugning. Vakuumteknologien bidrager til at stimulere og forynge huden, understøtter produktionen af kollagen og elastin og fremskynder gendannelsen af hudceller, mens skiverne af aluminiumoxid nænsomt fjerner døde hudceller. Vi giver den topkarakter!

Så, ved du nu, hvilken rensebørste til ansigtet, der står øverst på din liste? Vi vil gerne høre, hvilken du har valgt.