Dekorativ kosmetik kan også pleje din hud

cosmetics

Når du skriver "plejende kosmetik" i søgefeltet, mister du nok lidt overblikket i mængden af henvisninger til skin care. Men hvorfor ikke også give din hud en ordentlig pleje ved hjælp af dekorativ kosmetik? Hele dagen kan hvert lag i både din hudpleje og din makeup så arbejde lige præcis på, hvad din hud har brug for... og du vil se fantastisk ud hele tiden. Hvilke plejende ingredienser kan forskellige beauty-produkter tilbyde dig?

Giv dine øjne den rette gnist

For at du kan opnå den rette glow-effekt med makeup, skal du have styr på din hudpleje – det er den halve succes! Sæt fokus på dit blik, og påfør regelmæssigt creme rundt om øjnene. Det vil give en smuk udglatning af øjenområdet, og du skaber dermed det perfekte miljø for øjenskygge, eyeliner, eller hvad du nu finder på. Den fugtgivende øjencreme Vitamin Enriched Eye Base fra Bobbi Brown er bogstavelig talt propfuld af vitaminer fra B-gruppen, der sammen med sheasmør opstrammer øjenområdet flot og gør det mere strålende.

Når du nu er i gang med øjnene, så glem heller ikke vipperne! De bliver hele tiden belastet, når du påfører og fjerner mascara, og derfor er det nødvendigt at tage sig ekstra godt af dem, er du ikke enig i det? For at få stærkere og tykkere vipper, påfører du regelmæssigt vippeserummet Lancôme Cils Booster – aminosyrer og hyaluronsyre gør ikke blot vipperne stærkere, men også mere smidige, og får dem til at se sunde ud.

Undervurdér ikke en primer under foundation

Med en primer skaber du en optisk effekt af en endnu glattere hud, og samtidig sikrer du dig, at din foundation smelter virkelig godt sammen med huden og holder meget længere.

Primeren med vitaminer Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base udglatter ikke bare din hud og forbereder den til al mulig magi med dekorativ kosmetik. Den nærer og fugter den også grundigt med sit indhold af B-, C- og E-vitaminer. Dens konsistens er desuden også velegnet til fedtet hud.

C- og E-vitaminer får din hud også af primeren Smashbox Photo Finish Vitamin Glow. Denne primer er ikke blot egnet til alle hudtyper, den er kort sagt egnet til alle, da den er vegansk.

Hvis du godt kan lide oliebaseret kosmetik, så vil du helt sikkert blive begejstret over primeren Smashbox Photo Finish Primer Oil. Den trænger fantastisk ind, så du skal ikke være bange for en fedtet effekt, og den vil pleje din hud med en kombination af æteriske olier. Jojobaolie holder huden hydreret, og kamilleolie er rigtig god til at berolige den.

Mærket Smashbox har lavet nogle virkelig vellykkede primere, og derfor må vi dele endnu en favorit med dig – Photo Finish Foundation Primer. Den udglatter og nærer ikke bare huden, men dens A- og E-vitaminer vil beskytte din hud mod skadelige stoffer hele dagen.

Fugtgivende foundation

En foundation kan gøre meget mere for os end at dække bumser eller at give huden en ensartet farvetone. Når du beslutter dig for en kvalitetsfoundation som for eksempel Clinique Even Better Clinical Serum Foundation, anskaffer du dig i samme øjeblik en dekorativ kosmetik, solbeskyttelse og samtidig fugtgivende pleje.

Denne foundation med hyaluronsyre gennemfugter din hud, men ikke nok med det. Salicylsyre opstrammer din hud rigtig flot, og C-vitamin giver den en smuk glød. En fordel er også SPF 20, så du ikke behøver at tilføje et ekstra produkt til din pleje med beskyttelse mod UV-stråling.

Og hvad med selve påføringen? Hvad enten du er vant til at bruge fingrene, en svamp eller en makeupbørste, så kan du nemt arbejde foundationen ind i huden på grund af dens lette konsistens. Den vil give dig en naturlig satinfinish og holder på huden uden at samle sig i rynkerne.

Led opmærksomheden hen på læberne

Læberne er ofte en forsømt del af vores ansigt, og alligevel har de brug for samme kvalitetspleje som vores hud. Vi udsætter dem for sollys, for andre ydre påvirkninger, og ikke mindst for læbestifter, der udtørrer dem. Men du kan nemt tilføre læberne fugt med en læbestift eller lipgloss, bare du vælger den rigtige!

Hvis du bedst kan lide mere diskrete nuancer, så prøv læbebalsammen Artdeco Color Booster Lip Balm. Den fremhæver diskret dine læbers naturlige farve, og en kombination af olier garanterer, at de holder sig velfugtede.

Foretrækker du en mere markant farve? Så kan du regne med den fugtgivende læbestift Rouge Volupté Rock'n Shine fra Yves Saint Laurent, der har en skinnende effekt. Hvilken af de dejligt intense farver skal være din?

Du vil også få super fugt fra læbestiften Clinique Chubby Stick™ takket være sheasmør, og den beskytter desuden dine læber mod ydre påvirkninger, da den indeholder E-vitamin.

 

Har du allerede valgt, hvilken plejende, dekorativ kosmetik, der skal lande på dit sminkebord?