FOREO Luna™ 3 der både renser og masserer huden

girls with foreo

Den længe ventede banebrydende nyhed inden for hudpleje er her! Sonisk rensebørste FOREO Luna™ 3 har flere forskellige funktioner og er beregnet til alle gadget-entusiaster. Dens T-Sonic pulseringer renser huden perfekt i dybden, og børsten giver også mulighed for opstrammende ansigtsmassager, der reducerer alderstegn og rynker. Du kan nemt styre det hele via en app. Luna™ 3 fås i varianter til normal, kombineret og følsom hud. 

Vi var meget interesserede i at høre mere om denne nye gadget! Fem anmeldere fik muligheden for at prøve Luna™ 3 til deres hudtyper. Derefter svarede de på 6 spørgsmål og delte deres erfaringer og observationer.

Vores fem anmeldere svarede på disse spørgsmål:

 1. Hvilken hudtype har du? Til hvilken hudtype var den rensebørste Luna™ 3, som du brugte, beregnet?
 2. Hvad synes du om designet af FOREO Luna™ 3, og hvordan vurderer du dens brugervenlighed?
 3. Har du bemærket nogle ændringer i huden, og har du prøvet anti-age funktionen?
 4. Hvordan vurderer du skummet (konsistens, duft, anvendelse)?
 5. Hvordan vurderer du serummet (konsistens, duft, anvendelse)?
 6. Hvor tilfreds var du samlet set med FOREO Luna™ 3?

Luna™ 3

Zuzana F.

 1. Jeg har følsom hud.
 2. Jeg kan rigtig godt lide, at designet af Luna™ 3 er både enkelt og moderne. Rensebørsten er også meget praktisk, så det er nemt at lære, hvordan den skal bruges.
 3. Jeg må indrømme, at det kom bag på mig, at der er synlige ændringer i huden. Efter regelmæssige massager med Foreo blev huden glattere og blødere, og som en bonus er mine rynker blevet mindre synlige.
 4. Jeg kan især godt lide følelsen af skummet på huden. Skummet indeholder meget vand, hvilket betyder, at det er egnet til næsten alle hudtyper uden frygt for bivirkninger.
 5. Serum har en meget let sammensætning, der passer rigtig fint til min hud, hvilket var en ekstra bonus for mig. 
 6. FOREO Luna™ 3 er blevet en fast del af min renserutine. Jeg kan ikke længere forestille mig en dag uden denne rensebørste. :-)

Barbora H.

 1. Min hud er mere følsom.
 2. Jeg holder meget af designet. Brugen er rigtig bekvem, og den styres nemt via en app.
 3. Da jeg brugte den i tre dage, bemærkede jeg, at min hud fik mere glød, var blødere og uden urenheder og rødme. Jeg bruger massagefunktionerne næsten hver dag. Det er super, at rensebørsten giver mulighed for flere slags.
 4. Skum er meget tæt og uden duft. Man kan nøjes med at bruge meget lidt af det, og huden renses virkelig godt.
 5. Serummet er ideelt til massageprogrammer, hvor det hurtigt trænger ind i huden og lyser den op.
 6. Jeg er absolut tilfreds. Først var jeg noget skeptisk, men efter at have brugt FOREO Luna™ 3 tre gange, var resultaterne allerede synlige. Alle pengene værd!

Andrea W.

 1. Jeg har normal hud.
 2. Rensebørste er praktisk. Den er let at anvendes og styre.
 3. Jeg rensede huden et par gange, og den er tydeligt blødere. Jeg har ingen rynker endnu, men jeg synes, at min hud har fået et mere ungdommeligt udseende. 
 4. Skum er uden duft. Det skummer godt sammen med børsten.
 5. Serummets konsistens er ideelt. Det trænger hurtigt ind og opstrammer huden.
 6. FOREO Luna™ 3 hører til i den dyrere ende, men er absolut pengene værdforeo products

Radka O.

 1. Jeg har kombineret hud.
 2. Jeg kan godt lide formen af FOREO Luna™ 3, fordi den ligger rigtig godt i hånden, og den er nem at tage med på rejsen. Den er supernem at styre. Da jeg begyndte at bruge appen, havde jeg problemer med forbindelsen, men det skyldes, at rensebørsten var afladet. Da den blev opladet, virkede alt, som det skulle. Jeg havde et andet problem, da jeg ville bruge massagefunktionerne. Uden en video på YouTube ville jeg ikke have fundet dem. Jeg vil bestemt værdsætte en mere detaljeret vejledning på producentens officielle hjemmeside. 
 3. Efter en uges regelmæssig brug af FOREO Luna™ 3 hver aften er min hud glattere og blødere (føles som efter peeling). Jeg prøvede massagefunktionerne et par gange. Dér kan jeg ikke se noget resultat, men jeg tror, at det vil ske ved langvarig brug.
 4. Skummet har en cremet konsistens, og den burde skumme. Jeg foretrækker et klassisk skum ved rensning. Duften er dejlig, og størrelsen passer fint i en kosmetiktaske.
 5. Serummet har en behagelig tekstur. Jeg bemærkede ingen ændringer ved at bruge det. 
 6. Rensebørste FOREO er en fantastisk hjælper, når du renser din hud. 

Tereza M. 

 1. Rensebørsten er meget praktisk og kan være i alle tasker. Rensning er nemt. Du kan også bruge appen, hvor du finder råd og tips til korrekt brug og flere massagefunktioner til forskellige områder i ansigtet. Jeg kunne godt lide funktionen, hvor jeg selv har indstillet en rensning på 100 sekunder hver morgen og aften. Det var en super måde at bruge serummet, masken og creme hurtigt og effektivt.
 2. Allerede efter få dage var min hud strålende og blød. Jeg synes, at anti-age tilstand og massagefunktioner også er egnet til unge kvinder, der ønsker at bekæmpe de første rynker. 
 3. Skummet er uden parfume, og det skummer godt på en fugtig hud. Det renser porerne, og derefter er huden frisk og klar til påføring af serummet eller cremen. Desuden er en lille mængde af skummet nok, så det holder i lang tid. 
 4. Den ideelle kombination til en rensende hudrutine er renseskum og serummet. Huden er godt hydreret og blød. Allerede efter få ganges brug kan man se en opstrammende virkning af serummet på huden. 
 5. Selvom jeg ikke har en problematisk hud, har jeg nu og da små problemer med huden. En rensning af huden og en påføring af cremen eller serummet er med FOREO Luna™ 3 det rene barnemad. Jeg er absolut tilfreds og anbefaler varmt rensebørsten.