Hårfjerningscremer: Nyd en silkeglat hud

depilation cream

Hårfjerning kan være effektiv, smertefri og behagelig. Det er nok at tage specielle hårfjerningscremer i brug. Med dem bliver din hud blød og glat på bare et par minutter, og desuden bliver den ikke så irriteret som ved en almindelig barbering med barberblad.

Hvordan virker hårfjerningscreme?

Hårfjerningscremer, både til kvinder og mænd, indeholder kemiske stoffer, der kan svække hårene på hudens overflade så meget, at du derefter let kan "trække" dem ud med en speciel spatel. Denne meget behagelige løsning er smertefri og ekstremt hurtig. De bedste hårfjerningscremer skal kun virke i et par minutter!

Vi vælger en hårfjerningscreme

Lad dig guide af din hudtype, når du vælger en hårfjerningscreme. Til sensitiv hud bruger du specialiserede produkter, for eksempel Veet Silk & Fresh eller Veet Natural Inspirations med aktive stoffer som aloe vera og E-vitamin, der beskytter mod irritation, hydrerer og hjælper med at berolige en sensitiv hud.

Vælg også alt efter, hvilket sted du vil fjerne hår. Specialiseret kosmetik i form af hårfjerningscremer til ansigtet, til overskæg eller til intimområdet behandler nemlig det givne område meget mere skånsomt. Hår på hænderne, i armhulen eller i lysken kan du for eksempel fjerne mere effektivt med præparatet Eveline Cosmetics Active Epil. Dets ekstremt skånsomme sammensætning med aloe vera tilfører nødvendig fugt og giver hverken irritation eller rødme på følsomme områder.

Da mænd også kan have problemer med uønsket behåring, er der blevet udviklet specialiserede hårfjerningscremer til dem som for eksempel Veet Men Silk & Fresh. Deres ingredienser virker målrettet på mænds kraftigere hår, uden at de irriterer huden.

Hvordan bruger du en hårfjerningscreme rigtigt?

  1. Inden du går i gang med hårfjerning, påfører du først en lille smule hårfjerningscreme på et lille område af huden for at finde ud af, om du får en allergisk reaktion.
  2. Hvis alt er i orden, smører du et tilstrækkeligt lag creme på det ønskede sted og lader den virke ifølge producentens anvisning. Overskrid aldrig den anførte tid! De kemiske stoffer i præparatet vil kunne irritere din hud.
  3. Når den anførte tid er gået, fjerner du hårene sammen med cremen ved at bruge den vedlagte spatel. Vask stedet, hvor du har fjernet hår, omhyggeligt, og brug et egnet beroligende produkt.

Vores råd: Stop indgroede hår

Gentagen hårfjerning svækker, hvordan nye hår vokser, så det kan ske, at de til sidst slet ikke er stærke nok til at trænge igennem hudens overflade, og de kan begynde at vokse indad. Smør derfor din hud godt, allerbedst med cremer mod hårvækst, og udfør regelmæssig peeling eller massage med en Loofah-svamp, der vil hjælpe hårene med at vokse rigtigt frem.

 

Hvad så, skifter du barberbladet ud med en hårfjerningscreme? Del dine erfaringer med forskellige hårfjerningscremer med os. Hvilken synes du er den mest effektive?