Hvad ønsker kvinder sig: De bedste valentinsgaver!

valentine's day gifts

Så er den her, og det er ikke kun de håbløse romantikere, der skal høre efter! Dagen for alle forelskede står for døren, og selv en kyniker kan blive varm om hjertet. Vi har, de herrer, udvalgt de bedste valentinsgaver til kvinder – og ingen af dem vil lade din elskede kold. Lad dig inspirere af vores forslag, og bliv dermed den mest opmærksomme partner.

Duft- og designgaver til de forelskede

Inspireret af kærligheden er også vores anden ide til en valentinsgave – Eau de Toilette til kvinder Escada Candy Love. Designerflakonen med form som et hjerte gemmer på en frugtagtig duft, der pulserer med en lækker cocktail af pærer, mandariner, æbler og hindbær og kulminerer i en afslutning af vanilje. Håber du på at få en virkelig romantisk aften? Denne lille sag skal nok sørge for det.

Heller ikke med vores andre duftideer vil du komme galt afsted. Eau de Toilette Cacharel Amor Amor taler til unge og lidenskabelige kvinder, der godt kan lide at nyde livet. Ikke for ingenting kaldes den for kærlighedens eliksir! Du vil fornemme saftige noter af citrus, der blander sig med blomster fra jasmin, liljekonvaller og liljer, krydret med vanilje og enebær. Duftens komposition er en fejring af de mest inderlige følelser og drømmen om den rigtige mand.

En anden af de uundgåelige valentinsdufte er gemt i den lille pink flakon med den delikate, frugt- og blomsteragtige Eau de Parfum til kvinder Armani Emporio In Love With You. Dens afhængighedsskabende duftkomposition er skabt af en blanding af sorte kirsebær, jasmin og vanilje. Den forførende kombination af essenser er som skræddersyet til sanselige og modige kvinder. Har du en sådan derhjemme? Så har du valgt!

Hvad giver man praktiske kvinder i valentinsgave?

Hører din smukkere halvdel snarere til blandt de bevidste og rationelle kvinder? Så ville vi vælge en praktisk, men samtidig original valentinsgave. Glem selvfølgelig alt om en gryde... Når man siger dampglattejern til håret virker det som en helt almindelig valentinsgave. Men det behøver det ikke at være med L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD. Dette tredjegenerations patenterede, professionelle hjælpemiddel bærer nemlig navnet på og stilen fra en af de mest berømte modedesignere i verden, Karl Lagerfeld. Denne skønne designersag udnytter dampens kraft, der samtidig er skånsom, til at skabe perfekte bølger i Hollywood-stil såvel som en vidunderlig glat frisure.

Store småting: de rigtige gaver til de forelskede

Enhver kvinde vil fortælle dig, at den bedste valentinsgave ikke kun behøver at være én gave :-). Overrask hende derfor med et designer kosmetiksæt. For eksempel pakken Bobbi Brown Love & Go Set, der er fuld af "total uundværlig" lækker makeup. Med produkter som langtidsholdbare øjenskyggeblyanter, mascara til volumen og tættere vipper, fugtgivende læbestift eller en skånsom renseolie vil du helt sikkert få bifald!

Mon ikke de fleste kvinder også nyder at pleje deres flotte hår. Gavesæt med hårpleje er derfor bestemt nogle af de populære valentinsgaver. I sættet Redken All Soft vil din kære finde en shampoo, en balsam og en maske til tørt og skrøbeligt hår, der vil glæde alle kvinder.

Forhåbentligt er det lykkedes os at give dig råd om, hvad kvinden i dit liv vil sætte pris på. Og vær ikke bange, kvinder er endnu mere romantisk anlagte end mænd, så du vil også kunne forvente dig en særlig valentinsgave til mænd. Helt sikkert!