Julegaveidéer til mænd

a man opening a christmas gift

At finde en egnet julegave til en mand er nogle gange som at lede efter en nål i en høstak. Det kan være meget kompliceret at gætte, hvad lige netop han ønsker sig – mange mænd går tit lidt skjult med det.

For at ramme plet er det nødvendigt at være ekstremt observerende og følge enhver lille antydning af hans interesser. Du er stadig ikke sikker? Bekymr dig ikke, for vi har mere end nok af de bedste idéer til gaver til mænd!

Gaven til din mand

Selvom mændene tit sætter pris på at få praktiske ting under juletræet, så kan du være helt sikker på, at han ikke vil have noget imod en lækker duft. Med sådan en universal gave til mænd vil du altid kunne glæde ham. Prøv for eksempel den blomsteragtigt-orientalske Eau de Parfum, Parfums De Marly Layton Royal Essence. Den er fabelagtig, den er unisex, så efter jul kan du sagtens låne den i hemmelighed ;).

Gaven til din far

Mandens hud ældes mere langsomt end kvindens. Men mænds rynker plejer at være dybere, hudens farve mere træt og konturerne lidt mere slappe. Løsningen er enkel: et gavesæt til mænd. Elemis Travel Essentials for Him er til alle typer af moden hud, det fugter i dybden og sørger for, at din far føler sig ung igen. Vær forvisset om, at sættet med seks anti-age kosmetiske vidundere ikke får lov til at ligge længe!

Gaven til din bror

Hvordan kan du antyde over for ham, at han godt må komme på besøg lidt oftere? Prøv det ad en omvej med et sæt med parfume og dens mini rejseudgave Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum. Gaveæsken til mænd indeholder en luksuriøs orientalsk duft i fuld størrelse og en miniatureudgave, som der let kan være plads til i enhver bagage eller i lommen. Og så mangler du bare at sige ved juletræet: "Vi savner dig. Hvornår kommer du igen?“

Gaven til morfar eller farfar

Hvornår ellers end til jul er det tid at give morfar eller farfar noget praktisk, men samtidig også en luksusgave til mænd? Duftlyset Ashleigh & Burwood London Wild Things Sir Hoppingsworth spreder en vidunderlig duft i hjemmet af brandy og røgelse og skaber således en hyggelig stemning, der får jeres morfar eller farfar til at tænke på jer hver dag.

Gaven til din svigerfar

Hvis din svigerfar er en mand med god stil, vil han helt sikkert ikke rynke på næsen af Eisenberg Homme Complexe Anti-Âge, en kompleks, opstrammende, anti-rynkepleje. Den hjælper nemlig med at opstramme slap hud, bidrager til udglatning af rynker i hele ansigtet og fungerer også som forebyggende pleje. Forresten, netop med denne her gave ville du også glæde din svigermor, hvilket ikke er nogen dårlig ting!

Gaven til din kæreste

Hvad skal man give sin kæreste til jul,så det hverken er for meget eller for lidt? En duft går du aldrig fejl af! En af vores favoritter er den excentriske, aromatiske Eau de Parfum til mænd, Gucci Guilty Pour Homme. Den dufter pikant hen efter stærk chili, blidt efter rose og sanseligt takket være patchouli og cedertræ. Vi kan egentlig ikke forestille os nogen bedre gave til ham, der gerne nyder sin frihed, men som skynder sig hjem hver aften.

Gaven til din kollega

Julegaven til din ven fra arbejde bør udtrykke, hvor gode kolleger I er, men må ikke være alt for prangende. Du vil vel ikke have, at de andre på kontoret begynder at sladre. Glæd ham derfor med noget lidt mere stilfærdigt, som for eksempel et gavesæt til mænd Collistar After-Shave Toning Lotion. Den indeholder aftershave til lindring af sart og irriteret hud og en revitaliserende dagcreme mod rynker.

Universalgaven til mænd i alle aldre

Hvis din teenager, mand, far eller morfar/farfar bruger en masse tid på badeværelset, er det simpelthen, fordi han gerne vil have, du skal synes, at han ser godt ud. Gør det nemmere for ham at pleje sit udseende med en kreativ gave – en barbermaskine til mænd Philips Shaver Series 5000 S5100/06, der med det patenterede MultiPrecision bladsystem og fuldt vaskbare hoveder vil gøre den daglige rutine meget hurtigere. De bliver helt sikkert begejstrede, og du får plads foran spejlet... Har du ikke valgt noget endnu? Så er det blot at gå til vores sider, hvor udvalget af gaveidéer til mænd er virkelig stort. Vi ved alt om, hvad der falder i mænds smag, og vi er 100 % sikre på, at med kosmetik og smarte elektriske hjælpemidler fra os bringer du smilene frem ved juletræet hos dem, du holder af.