Julenegle 2020: Hvilke trends vil dominere vinteren?

christmas nails

Siger du også til dig selv, at det er gået hurtigt? Endnu et år nærmer sig sin afslutning, og julen er lige rundt om hjørnet! Det er tid til at købe gaver, tænde stearinlys (snart adventslys), drikke varm te eller kakao og hygge sig hjemme under et tæppe. Det er også en perfekt tid til at beslutte sig for, hvordan dine julenegle i 2020 skal være. Nyd hyggen derhjemme, og lav dine egne trendy negle, som alle vil misunde dig.

Typiske julenegle

Mon ikke vi kan blive enige om, at ingen farvekombination er mere juleagtig end rød og hvid. Men hvad med at forbedre denne jule-duo? Bare rolig, det er helt enkelt! Du starter med en underlak. Her bruger du Rimmel 60 Seconds Super Shine i nuancen White Hot Love, som du laver lyse, uskarpe pletter med.

Catrice ICONails i nuancen Caught On The Red Carpet lægger du så på den del af neglen, der når ud over fingeren. Hvis du ikke er sikker på formen, når du påfører den røde farve, kan du bruge et almindeligt stykke papir, klippet i en halvcirkel eller et klistermærke til manicure. Men pas på underlakken - hvis den går i stykker, må du starte forfra. For at manicuren skal virke fuldendt, kan du tilføje en farveløs lak til sidst. Og du er færdig!

christmas nails

Vinternegle for dem med sans for detaljen

Rød manicure går nok aldrig af mode. Men du kan også tilføje et lidt festligt touch til denne trend! Til de perfekte røde julenegle er det nok med den rette nuance og en smule fantasi. Lakér helt enkelt de fleste af neglene med to lag af Catrice ICONails Caught On The Red Carpet. Spring to fingre over, og gå i gang med at pynte! Du kan selvfølgelig blive inspireret af vores billede og lave en julekugle eller et juletræ, men hold dig ikke tilbage med din egen fantasi eller egne yndlingsmotiver.

Påfør nude-nuancen Lady Like fra Essie Nails som underlak, som du kan kombinere med sølv- eller guldlak fra sættet NOBEA Metal – du maler hovedmotivet med den. Lav detaljerne med den røde lak Catrice eller den snehvide Rimmel 60 Seconds Super Shine White Hot Love. Husk især at bruge en pyntepensel, for der venter dig et myrearbejde!

christmas nails

Funklende negle

Vil du stråle under højtiden? Lad os komme i gang! Hvis du vil bevare et ærbart look og ikke stråle som en diskokugle, så prøv kombinationen af en stærk og nude nuance. Desuden vil kombinationen af forskellige lakker føre til de mest trendy 2020 negle! For at opnå den perfekte vinterkolde manicure, skal du bruge de grå nuancer Chinchilly og Merino Cool fra Essie Nails, som du giver liv med en pudderlyserød i form af NOBEA Day-to-Day Base Shade #N01. Hovedrollen spiller så den ekstra funklende NOBEA Heartbeat, ideel i sølvvariationen, der passer perfekt til flere kolde nuancer.

grey christmas nails

Diskret elegance

Her har vi noget til dig, der kan lide mere dæmpede farver, men som også ønsker negle med julemotiver. For at holde neglenes naturlige tone, kan du bruge Lady Like-nuancen fra Essie Nails som underlak. Påfør lakken på hele neglen, og lad den tørre. Tilføj lakken Rimmel 60 Seconds Super Shine White Hot Love på den øverste del af neglen, som du derefter kan bruge til at pynte en af neglene færdig med et stylet julemotiv. Som du kan se, er det nok med en helt enkelt linje og fantastiske juleneglehar set verdens lys. 

white christmas nails

Hvad så, hvilke julenegle 2020 vil du vælge? Holder du dig til de traditionelle farver, eller vil du eksperimentere?