KOM TIL AT SE YNGRE UD MED MICRONEEDLING

microneedling

HVORFOR SKAL MAN PRØVE MICRONEEDLING?

Med microneedling – eller en mikronålsbehandling af din hud – vil du starte kollagen- og elastinproduktionen og booste absorberingen af aktive ingredienser hurtigere og direkte i huden. Metoden vil hjælpe dig med nemt at slippe af med rynker, ar, akne, opstramme konturer og løse problemer med ujævn pigmentering. Hos mænd støtter den hår- og skægvækst.

HVAD ER MICRONEEDLING?

Microneedling – eller på dansk hudbehandling med mikronåle – udnytter hudens naturlige evne til at hele og regenerere. Den udføres med et specielt apparat, en dermaroller, der faktisk er en lille rulle med mikronåle lavet af kirurgisk stål. Med en let massage efterlader nålene små stikmærker på det behandlede hudområde. Dette stimulerer produktionen af kollagen, elastin og andre gode stoffer i huden. Nej, du behøver ikke at være bange for noget. Stikmærkerne er virkeligt mikroskopiske, og du vil højst se en let rødme på huden efter dermaroller-behandlingen. Hyppigst anvender man metoden til at behandle huden i ansigtet og på nakken, décolleté, hænder, men også på hovedet.

HVORDAN SKAL MAN FORBEREDE SIG TIL DERMAROLLER-BEHANDLINGEN?

Bare rolig – med lidt øvelse kan du nemt klare det selv. Dermarolleren skal altid anvendes på en helt ren hud uden makeup og fedt. Dermarolleren skal altid først skylles med varmt vand og desinficeres. Til det formål kan du anvende ansigtsvand med alkohol eller desinfektionsmiddel fra apoteket. Brug aldrig Dermarolleren på huden, hvor du ikke har fjernet makeup. Huden vil kun få det værre af det.

HVORDAN SKAL MAN ANVENDE DERMAROLLEREN?

Rul rullen over det pågældende hudområde (f.eks. panden) ca. fire gange – horisontalt, vertikalt og diagonalt, uden at trykke hårdt på den. Du kan føle en blid svie eller have en brændende fornemmelse efter behandlingen. Bare tag det roligt, det er en helt normal reaktion. Så fortsæt bare med de andre hudområder, du ønsker at behandle. Vent derefter lidt, og berolig huden med f.eks. termisk vand. Smør serum eller creme på for at opnå en endnu bedre virkning. Det absorberes meget hurtigere og mere effektivt efter Dermarollerens anvendelse og er derfor mere effektive. I første omgang anbefaler vi at anvende beroligende produkter; prøv de kraftigere produkter, f.eks. med C-vitamin eller retinol, når du først har set, hvordan din hud reagerer på behandlingen. Microneedling skal foretages ca. en gang om ugen, afhængigt af din huds tolerance.

HVEM EGNER MICRONEEDLING SIG GODT TIL?

Både til kvinder og mænd – kort sagt til alle, der ønsker at forbedre og forny deres hudtilstand. Behandlingen er velegnet til kvinder, for den hjælper med at reducere rynker, udglatte falmet hud og fjerne akne, små ar, og pigmentpletter. Den bekæmper også effektivt cellulite og strækmærker. Mænd hjælper den med en bedre skæg- og hårvækst, hvor den viser fine resultater. Efter anvendelsen er det altid godt at påføre produktet på det pågældende område, dvs. et cellulite-serum på hofter, et serum, der fremmer skægvækst, på hagen, og et produkt, der stimulerer hårvækst, på hovedet.

HVORDAN VÆLGER MAN DEN BEDSTE DERMAROLLER?

Først og fremmest, tænk blot over, hvilke kropsdele du ønsker at anvende rullen på. Huden har forskellig tykkelse på hver kropsdel, og derfor kan du ikke bruge samme nålelængde på ansigtet som til at fjerne cellulite. Her er vores tips:

Til begyndere: Mikronåle-applikatoren til ansigtet: Zoë Ayla Micro-Needling Derma Roller. Den har 0,5 mm nåle, der smertefrit og skånsomt forstyrrer hudens øvre lag og starter kollagenproduktionen og healingsprocesserne.

Til de avancerede: Mikronåle-applikatoren til ansigtet âme pure CIT Face Roller. Den har lidt længere nåle på 0,75 mm, der hjælper dig med at komme dybere ind i huden, hvor den starter regenererings- og revitaliseringsprocesserne.

På kroppen: Mikronåle-applikatoren på kroppen âme pure CIT Body Roller, der på fantastisk vis supplerer hudplejen. Med sine nåle på 0,75 mm er den velegnet til behandling af strækmærker, cellulite og til hudens overordnede opstramning og blodcirkulation.

MICRONEEDLING-PRINCIPPER:

  1. Dermarolleren skal altid desinficeres inden behandlingen.
  2. Behandlingen må kun foretages på en fuldstændig ren hud uden makeup.
  3. Brug aldrig dermarolleren, når du har akut akne, allergi, eksem, eller andre akutte hudsår. Vent altid, indtil symptomerne forsvinder.
  4. Dermarolleren må ikke anvendes lige før eller efter solbadning.
  5. Huden skal altid behandles med et egnet produkt til den pågældende kropsdel.