Lange vipper? Vi kender de bedste tricks!

eye makeup long lashes

Vi vil alle sammen helt sikkert gerne have tætte og lange vipper, men det er kun nogle af os, der er så heldige, at vi med blot et let strøg af mascara kan gå hjemmefra med vipper som en sexet supermodels. Men det kan ikke betale sig at gå i panik. Der findes et hav af tricks til at få længere vipper og til at få andre til at lægge mærke til dem. Frem vippernes vækst, så du kan bevare dem lange og tætte længst muligt! Vi giver dig forslag til de bedste vippeserummer og den rette pleje.

Den rigtige rensning er fundamentet

Denne gang begynder vi lidt fra den modsatte ende. Det er ingen nyhed, at hudpleje af øjenområdet er vigtigere end en hvilken som helst makeup. Pleje af vipperne bør også være en almindelig del af din rutine, som du ikke må glemme, når du lægger makeup, og især ikke når du fjerner makeup. Hvordan behandler du dine vipper?

Når du fjerner makeup på hele ansigtet, og især på øjnene, bør det foregå så skånsomt som muligt. Hvis makeup fjernes uden omtanke, kan det blive årsag til, at dine øjenvipper falder af eller knækker. Læg en rondel med makeupfjernerprodukt på vipperne, så mascaraen simpelthen opløses. Du kan derefter nemt tørre den af, og du irriterer ikke øjnene unødigt.

For skånsom pleje og til perfekt at opløse makeup er oliebaserede produkter ideelle, for eksempel den tofasede makeupfjerner Uriage Hygiène, der også er virkelig god til sensitive øjne.

Rens hele ansigtet med makeupfjernerolien Saffee Cleansing, der med sin specielle "oil-to-milk"-teknologi ændrer sig til en ansigtslotion. Tjek, at du ikke har rester af mascara nogen steder, og først derefter kan du kaste dig over plejeprodukterne.

TIP: Til at fjerne al slags makeup er det superpraktisk at have makeupfjernersættet Notino Spa, hvor du finder makeupfjerner-rondeller til øjnene, og for eksempel også en makeupfjernerhandske til hele ansigtet. Fordelen er, at efter brug kan du bare vaske det hele, og så kan du bruge det igen!

Vælg et TOP-vippeserum

Når du nu gerne vil have vipperne naturligt forlænget, så gå efter det fuldt ud! Derfor er det på tide at vælge et serum til at fremme vippernes vækst, og fra nu af vil det blive din faste partner. Serummer lover de første synlige virkninger inden for et par uger, men du skal bruge det regelmæssigt og korrekt. Hold dig helt afgjort til den hyppighed og anvendelsesmåde, der angives i produktets vejledning. Hvad kan sådan et serum nu gøre?

  • Stimulerer øjenvippernes vækst.
  • Tilfører fugt.
  • Fremmer deres modstandsdygtighed.
  • Genopretter vippernes struktur.
  • Nærer.

Hvis du foretrækker naturlige produkter, så vælg vækstserummet til øjenvipper FacEvolution Nuvega. Påfør serummet ved vipperødderne ligesom en eyeliner. Det er nok bare at påføre det ved de øverste vipper, fordi de underste får serum, når du lukker øjnene. Efter 4 til 6 uger skulle du kunne se de første resultater og prale med længere og tættere vipper!

Vækstserummet til vipper og øjenbryn Tolure Cosmetics Hairplus styrker væksten på grund af dets indhold af biopeptider. Desuden gør det vipperne smukkere og stærkere, og derfor skulle de knække mindre. Prøv så afgjort også at bruge serummet på øjenbrynene, og giv dem en større tæthed ligesom vipperne. Resultatet skulle være til at se allerede efter 3 uger, hvad enten du påfører serum på vipperne eller på øjenbrynene.

Prevage Brow Enhancing Serum fra Elizabeth Arden garanterer også en fantastisk støtte til vippernes vækst, hvor du helt utroligt skulle kunne se resultater efter kun to uger. Fordi det indeholder et originalt kompleks af peptider, styrker det vippernes naturlige vækstcyklus, og inden længe vil dit blik blive mere forførende end nogensinde før.

Leder du efter en lidt billigere version, der alligevel er af god kvalitet? Så prøv serummet L’Oréal Paris Clinically Proven – det fremmer ikke kun væksten af nye vipper, men begrænser også, at de falder af.

Ricinusolie til vipperne? Afgjort ja!

Vil du prøve en naturlig udgave af vippeserum? Så vælg ricinusolie. Denne næring til vipperne fremmer deres vækst og styrker dem på samme tid. Det er nok at påføre en lille smule olie ved rødderne – ligesom med et klassisk serum – eller påføre den med en ren børste som en mascara.

TIP: Et andet "husmorråd" om vippernes vækst – og åbenlyst den billigste mulighed – er vaseline! Ligesom serum eller olie skulle den kunne styrke øjenvipperne og reducere, at de knækker. Påfør et kraftigt lag vaseline på de øverste og underste vipper, lad den virke i et par minutter, og vask den derefter forsigtigt af med lunkent vand.

Hvordan din kost kan bidrage til lange vipper

Vores generelle livsstil og kost spiller selvfølgelig også en rolle i, hvordan vi plejer vores krop og hud. Det vi kommer indenbords, viser sig også udadtil. Hvis du altså stadig forsøger at finde ud af, hvordan du får længere vipper, er dette helt bestemt en af de ting, du burde fokusere på.

Hvad kosten angår, handler det om at støtte vippernes fundamentale byggesten – keratin. Vær derfor opmærksom på, at din kost er rig på proteiner og sunde fedtstoffer. Fokusér også på biotin (B7-vitamin), der for eksempel findes i æggeblommer, lever og svampe.

Til sidst en forlængende mascara

Når du nu allerede er i gang med at prøve at få lange og perfekt tætte øjenvipper, så støt også virkningen, når du lægger makeup. Resultatet skal jo helst kunne ses så tydeligt som muligt! Ligesom ved pleje er det rette valg af mascara virkelig vigtigt, og også den måde du påfører den på. Hvordan gør du? 

For at skabe en effekt, der giver endnu længere vipper, så buk dem først med en vippebukker, og brug vippeprimeren Lancôme Cils Booster XL, før du lægger mascara. På den måde pakker du vipperne ind i et beskyttende lag, der desuden vil fiksere den farvede mascara i endnu længere tid.

Tag så mascaraen til at forlænge vipperne Mascara Volume Effet Faux Cils fra Yves Saint Laurent, der adskiller dem perfekt og giver dem endnu større volumen.

Hvis du virkelig gerne vil have en "sortere end sort" farve, så vælg mascaraen Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Den forlænger ikke bare vipperne og gør dem tættere, men den kan tilmed modstå fugt og sved. Det gør den til en ideel partner til en hvilken som helst fest og til hele dagen på arbejde.

TIP: Læg børsten mod rødderne af de øverste vipper, og luk forsigtigt øjnene, når du påfører mascara. Kør mascaraen endnu mere forsigtigt hen over de underste vipper. Husk altid at lægge strøgene lodret, ikke til siderne, ellers vil vipperne klistre sammen. Påfør endnu et lag, når det første lag mascara er tørt.

Har du allerede bestemt dig for det bedste vippeserum og for, hvordan netop du får succes med lange vipper? Vi anbefaler at tage et før- og efter-foto, så du kan teste resultatet!