Makeup trends 2021: Hvad rammer du plet med i år?

2021 makeup

Det nye år bringer også altid nye trends med sig. De viser sig ikke kun inden for mode, men også i kosmetik. Interesserer det dig, hvilken makeup vi kommer til at bruge? Hvilke farver eller teksturer der bliver et hit? Ligesom inden for moden bliver makeup trends genbrugt hele tiden og gentager sig. Men nogle elementer fra vores tid og et hint af vor tids hurtige tempo viser sig i dem.

Find inspiration sammen med os til produkter, der ikke bør mangle i din kosmetiktaske i år. Mindre er bedre, og sådan er det også med makeup. Find derfor en serie produkter, der vil passe til dig, og som ideelt kan bruges på flere forskellige måder. Husk, at det handler om kvalitet, ikke kvantitet.

Beauty trend 1: En frisk hud

En tilbagevendende klassiker er en frisk hud fuld af glød. Man kan sige, at det er en trend, der aldrig går af mode. Det er nødvendigt at pleje sin hud godt, for at makeuppen kan se perfekt ud, og du kommer til at stråle. Fokusér derfor på den rette rensning, peeling, eksfoliering og efterfølgende fugtgivning. Først bagefter kan du begynde at eksperimentere.

Den oplysende, løftende foundation Shiseido Radiant Lifting Foundation med SPF 15 giver en perfekt hud. For makeup er det vigtigste balancen mellem glans og mathed. Brug den cremede luksus highlighterstift YSL Touche Éclat Shimmer Stick til at highlighte kindbenene, læbernes amorbue og øjenlågene. Du vil virkelig blive begejstret over, hvordan du kan bruge den. Du har ikke engang brug for en børste.

Tip: Vælg den lette highlighter pudder Shiseido 7 Lights Powder Illuminator til at mattere T-zonen. Pudderet har en så behagelig tekstur, at du ikke vil kunne mærke det på huden.

Makeup trend 2: Et intenst blik

eyeliner

Med et intenst blik bliver det dine øjne, der bliver fokus for opmærksomheden. Hvis du satser på øjnene i din makeup, så vær ikke bange for at give dem intensitet ‒ hvad enten det handler om lange, fyldige vipper eller røgfarvet øjenmakeup (smokey eyes). Giv også vipperne flere lag mascara, og få succes med din makeup. Brug en primer under mascaraen, så den virkelig får wow-faktor. Vi anbefaler Lancôme Cils Booster XL, der buer og forlænger vipperne. Påfør derefter en mascara til volumen Shiseido Controlled Chaos MascaraInk.

Man bliver aldrig træt af eyeliner, og de går heller aldrig af mode. Lad dig for eksempel inspirere af Instagram, der er propfuld af makeuptips. Giv din makeup dit eget personlige præg, og tilpas dit yndlingslook efter din egen smag. Du kan føle dig uimodståelig, men også afslappet. Hvilken makeup og musikgruppe ser du for dig, når man siger år 2000? Husker du nogle personer fra serier eller sangerinder med en mere bemærkelsesværdig makeup?

Det siges, at disse makeup trends vender tilbage med et touch af friskhed og lethed. Også farverne er anderledes. Tidligere var grå skygger in, men i dag er de blevet erstattet med en hel skala af jordbrune toner. Vælg derfor matbrune, -teglfarvede, -bordeaux eller -sandfarvede skygger til øjnene. Vi anbefaler varmt øjenskygger med satineffekt som Yves Saint Laurent Satin Crush i nuancen Radical Rust. Du opnår desuden en større effekt ved også at lægge skygge på det nederste øjenlåg. Og glem ikke øjenblyant eller eyeliner.

Tip: Vær ikke bange for at bruge mere matte skygger. Når huden har den rette glød, kommer makeuppen ikke til at virke tung, heller ikke hvis du bruger matte farver på øjnene. Tværtimod, det kommer til at se virkelig professionelt ud.

Makeup trend 3: Brune læber

Ligesom med øjnene oplever læbemakeup også en tilbagevenden til fortiden. Nu er det lige det rigtige tidspunkt til at købe en brun læbeblyant. Husk, at der ikke kun findes én variation af nude. Lad dig guide af din naturlige læbefarve. Optegn læberne med en læbeblyant i en brun farve med en varm eller en kold undertone. Du kan lægge farve overalt på læberne med blyanten. Vi hos Notino kan ikke undvære Maybelline SuperStay Ink Crayon i nuancen 15 Lead the Way og Dermacol Iconic Lips.

Påfør derefter en glansfuld læbestift eller lipgloss på de optegnede læber. Prøv en luksuslæbestift med en fugtgivende virkning Bobbi Brown Luxe Lip Color eller en flydende læbestift til at give fugt og glans Shiseido LacquerInk LipShine.  Vi vender igen tilbage til tiden i Beverly Hills 90210. Selvfølgelig sådan at makeuppen passer til vores behov.

Der er ganske enkelt ingen grænser inden for makeup, og det er der heller ikke i år. Vælg dine yndlingsfarver, eller vær modsat heller ikke bange for at vove, og prøv nogle nuancer, som du ikke har turdet bruge indtil nu. Husk Spice Girls-æraen og deres makeup, og overfør den til nutidens stil. Mere minimalisme og lethed. For eksempel er det stadig in at have kraftigere og mere naturlige øjenbryn, end man havde dengang. Huden bør være frisk og naturlig og på ingen måde være dækket af et kraftigt lag makeup. Led efter inspiration til makeuppen i 2021 på internettet eller i modeblade, og vær kreativ.