Nude makeup er ikke kedelig! Opdag de bedste paletter

nude makeup look

Trends kommer og går – det gælder både inden for mode og i beauty-verdenen. Alligevel er der nogle stjerneprodukter, der engang var trends, der stadig er det, og som bliver ved med at være det. En af disse "all stars" er nude makeup. Med en smart sammensat nude palet fuld af naturlige nuancer har du det meste af det, som du skal bruge til din makeup, hvad enten du skal på arbejde eller til fest. Du bør afgjort have sådan en hjemme og for en sikkerheds skyld måske også en lille en af slagsen i din håndtaske. Hvilke er de bedste?

Et universalt hjælpemiddel

En kvalitets nude øjenskyggepalet i beige og brune toner er præcis det, der ikke må mangle i nogen kosmetikpung. Du vil næsten altid kunne bruge den – når du gør dig klar til at tage på arbejde, og du kun lige har tid til en hurtig naturlig makeup, og når du gerne vil fremhæve dit blik, fordi du skal til fest. Og hvad nu hvis du for eksempel glemmer en highlighter eller en bronzer? I nude paletten finder du en nuance, der kan redde dig.

En hurtig løsning til håndtasken

En nude palet kan ikke blot hjælpe dig, når du gør dig klar derhjemme, men når som helst du lige skal rette lidt på dit look. Hvilke paletter kan du regne med i en sådan situation?

Virkelig smart er øjenskyggepaletten Bourjois Eye Catching, der giver dine øjne et intenst, sexet blik, uden at det behøver at koste en formue. Du finder en vifte af varme og kolde nuancer i den, og der er desuden et spejl og en applikator i etuiet. Du behøver ikke andet end dette vidunder i håndtasken.

Hvis du kan klare dig med et helt basalt farvespektrum, vil nude paletten Shiseido Essentialist Eye Palette lige være noget for dig. Fire intenst pigmenterede skygger, som du kan kombinere, som du har lyst til. Resultatet vil altid blive et uimodståeligt blik.

Perfekt intense, langtidsholdbare skygger finder du også i paletten The Essential Multicolor Eyeshadow Palette fra Bobbi Brown. Den indeholder en skygge til underlag og fire andre skygger, der frit kan kombineres og vil give en perfekt nude makeup.

Irriterer det også altid dig, når den eneste basisskygge, som du bruger mest, slipper op først? Det vil ikke komme til at ske med paletten Smashbox Cover Shot Eye Palette. Den indeholder nemlig to basisskygger, der er suppleret med seks andre skygger. De er alle sammen smukt pigmenterede og giver dit blik den helt rigtige gnist.

Mirakler mens du venter

Det kan ikke betale sig at stoppe større paletter i håndtasken, men de har den fordel, at du kan fremtrylle en næsten helt naturlig makeup med dem. Lyse skygger kan du bruge i stedet for en highlighter og de mørkere til at lægge konturer.

Øjenskyggepaletten Barry M Bare It All er en perfekt kombination af matte og glitrende skygger, og med dem vil du blive ved med at synes, at det er sjovt at skabe fantastiske variationer. På samme måde vil Gosh Eyedentity i nuancen Be Honest heller ikke skuffe dig.

Som en af de allerbedste nude paletter må vi helt bestemt også nævne Max Factor Masterpiece Nude Palette. Skyggerne vil holde på dine øjne hele dagen, og de er i en super kombination af lyse og mørke toner. 

Paletten MAC Cosmetics Eye Shadow x9 i nuancen Burgundy Times Nine er velegnet til at blive brugt både tør og våd, så hvis du vil lægge en lidt mere markant makeup, fugter du øjenskyggebørsten og gør dermed farverne mere mættede og dit blik mere intenst.

Catrice Nude Peony har hele 18 nude nuancer at byde på. Til et virkelig afdæmpet look bruger du de matte nuancer, og hvis du vil fremhæve makeuppen, anvender du desuden en af de glitrende skygger.

 

Kort sagt, du bør give en kvalitets nude palet en chance. Ved du allerede, hvilken du vil have?