Økotrend: Håndklæder, vaskeklude og handsker til at fjerne makeup

washcloths

Hvor mange gange har du "gnubbet" på din foundation med en serviet eller endda toiletpapir, fordi du var løbet tør for vatrondeller på det mest ubelejlige tidspunkt? Løs det problem en gang for alle med unikke tekstilhjælpere! Håndklæder, vaskeklude eller handsker til at fjerne makeup vil løfte din ansigtsrensning til et højere niveau. Du kan fjerne skidt og tykke lag af makeup fra huden meget blidere og endda gavne miljøet.

Magien ved alternative måder til at fjerne makeup

Makeupfjernere af tekstil har specielle fibre vævet ind i dem – som regel mikrofibre – der aktiveres, når de gøres våde. Urenhederne bliver derfor tiltrukket til stoffet på grund af dets elektrostatiske egenskaber, og på den måde bliver det hurtigt og effektivt at fjerne makeup. Lettere fugtig mikrofiber tiltrækker skidt som en magnet, selv uden en makeupfjerner. Den skal dog bruges, hvis du vil fjerne en meget stærk eller vandfast makeup med et håndklæde eller en handske til at fjerne makeup.

5 fordele ved at fjerne foundation med et håndklæde til at fjerne makeup

  • De alternative tekstilhjælpere har en blød, fin overflade, der er behagelig at røre ved. Den er meget blid – den forhindrer dannelse af smilerynker og gør ikke de eksisterende dybere. Perfekt til følsom hud med en tendens til allergiske reaktioner, men også til problemhud eller moden hud med rynker.
  • Materialet kan vælges ud fra hudtypen – bambusfrotté har antibakteriel virkning, derfor passer det perfekt til fedtet hud, hvorimod mikrofibre vil klare selv et tykkere lag foundation.
  • En handske eller et håndklæde til at fjerne makeup fylder meget mindre end en hel pakke vatrondeller. Ser du, hvor praktisk det er, at tage disse rejsehjælpere med dig?
  • Vaskeklude til at fjerne makeup og lignende fif vil desuden være en stor besparelse, så de kan slet og ret svare sig! Et enkelt tekstilstykke kan anvendes op til 1000 gange, hvis det vaskes i hånden. Det kan også maskinvaskes ved 40 °C.
  • Det klimamæssige aftryk ved de alternative materialer er betydeligt mindre, og derfor kan du også være glad for, at du producerer mindre affald. Man har som regel brug for op mod 60 traditionelle vatrondeller pr. måned…

Professionelt trick til at fjerne et tykkere lag makeup

Anvend makeupfjernerolie på tør hud, og massér det blidt ind. Derved løsnes foundation og bliver opløst. Opblød en handske, håndklæde eller vaskeklud til at fjerne makeup i varmt vand, tryk vandet ud, og brug så den ene side til blidt at fjerne din makeup. Hvis ansigtet trænger til at blive renset yderligere, skal du anvende makeupfjernergel. Det vaskes af med tekstilproduktets anden side. Vask det så under rindende vand, vrid vandet grundigt ud, og lad det tørre. Det er nemt, ikke sandt?

Top tre makeupfjerner fif

  1. Er du først nu ved at opdage tekstilhjælpere? Du kan f.eks. begynde med makeupfjerner håndklædet Square Notino Spa ,der er lavet af mikrofibre eller makeupfjerner vaskekluden Emma Hardie Dual - Action. Begge hjælpemidler er velegnede til anvendelse i ansigtet eller décolleté, og også på kroppen. Takket være materialets elektrostatiske egenskaber fjerner det alle urenheder med nogle ganske få strøg.
  2. Hvis du foretrækker en klassiker, så vælg vaskbare Notino Spa mikrofiber makeup-rondeller lavet af Notino Spa mikrofibre. De har præcist den ideelle størrelse, som du er vant til.
  3. Hvis der er noget, der ligger godt i hånden, er det Notino Spa makeupfjerner handsken Notino Spa handske til at fjerne makeup. Dens tilstrækkeligt store mikrofiberoverflade sørger for, at du lynhurtigt og fuldstændigt fjerner al makeup.

Vores tip, hvis du ikke kan få nok

Er én tekstilhjælper ikke nok for dig? Hvorfor ikke købe et helt mikrofibersæt? I det grå sæt, Notino Spa Grey, finder du ikke alene en vaskeklud og tre tekstilrondeller til at fjerne makeup; den inkluderer desuden et praktisk, kosmetisk pandebånd med velcrolukning, der vil holde dit hår væk fra ansigtet, så du kun skal koncentrere dig om din hud. Hvis du derudover vil have en makeupfjerner handske for at blive helt tilfreds, skal du vælge mikrofibersættet Notino Spa Pink.