Slip hurtigt af med akne. Brug en lokalbehandling!

spot treatment

Har du oplevet, at din hud var smuk om aftenen, men næste morgen har du en bums midt i panden, der ikke er til at overse? Tag dig hurtigt af den ved hjælp af præparater til lokalbehandling af akne. Har du et overblik over, hvad der findes af effektiv SOS-nødpleje? Det har vi! Vores hud er fuld af porer – den ånder gennem porerne og udskiller talg og skadelige stoffer. I en ideel situation bliver fedtet udskilt uden problemer og uden at volde nogen skade. Men hvis talgproduktionen øges, enten som en følge af hormonelle forandringer (f.eks. i løbet af den månedlige cyklus, i puberteten og lignende), eller på grund af stress, miljøforurening eller dårlig pleje, da vil overskydende talg blande sig med døde hudceller og ydre urenheder. Dermed dannes der en prop, og der opstår sorte eller hvide hudorme.

Hvordan slipper man hurtigt af med akne?

Selvom du engang imellem har et par sorte hudorme på næsen, og du får en betændt bums et par steder i ansigtet, så er det ikke en varig tilstand. Du har altså ikke problemhud, og derfor er det en god ide at behandle ufuldkommenhederne lokalt med egnede præparater til akne .

Hvilke muligheder har du?

> specielle plastre til lokalbehandling: Rensende plastre til sorte hudorme og regenererende plastre til akne er fantastiske midler til alle hudtyper. Den første slags klæber fast til stedet, hvor der er sorte hudorme – næsen, hagen og T-zonen – og skal virke i et lille stykke tid. Deres overflade tørrer i luften og binder urenhederne til sig, der derefter nemt kan trækkes af sammen med plastret.

Regenererende plastre til akne af typen Cosrx Acne Pimple Master sættes direkte på den bums, der skal behandles. De er næsten usynlige og klæber til det ramte sted, hvor de formidler virkningen af aktive stoffer. De tager sig af at reducere rødme og hævelse rundt om bumsen, forhindrer, at bakterier spredes videre, og fremmer regenerering. Ideelt skal de virke natten over.   > geler og cremer til lokalbehandling af akne: Must-have produkter, der er beregnet til at påføre direkte på problemstedet, og som fremmer regenerering. De kan bruges når som helst i løbet af dagen som en slags SOS-nødpleje. De indeholder ingredienser med eksfolierende og beroligende virkning, reducerer hudfedt og mindsker lokal rødme i huden. Størstedelen af dem virker også sammentrækkende på porerne som f.eks. gel mod akne Eisenberg Start SOS Boutons, gel til akne NeoStrata Clarify og lokalbehandling med svovl Vichy Normaderm S.O.S, for at problemet ikke skal gentage sig.

> stifter til lokalbehandling af akne: I lighed med geler og cremer til bumser  påføres de direkte på det ramte sted, hvor de har en antibakteriel virkning. Nogle produkter indeholder farvepigmenter som f.eks. den korrigerende stift til akne Uriage Hyséac Bi-Stick, der er rigtig god at bruge til at camouflere og dække problemsteder med.

> specielle kurbehandlinger: Blandt meget effektive præparater mod akne  finder du intensive kurbehandlinger. For eksempel plejen Saffee Acne Skin, der hjælper med at fjerne udvidede porer og sorte hudorme allerede efter seks doser på tre dage. På grund af en dybdevirkende stimulering af hudcellerne beroliger den huden og giver den glød, og huden bliver ved med at være velfugtet i lang tid. Du kan give din hud en speciel kur flere gange om året, både forebyggende og som øjeblikkelig SOS-nødpleje.

> rensemasker: Svaret på spørgsmålet, hvordan slipper jeg hurtigt af med en bums, kan være naturlige ingredienser – aktivt kul, svovl eller plejende ler. De bekæmper ikke bare ufuldkommenheder i huden, men tager sig desuden af at fjerne døde hudceller og udglatte dens overflade. For eksempel rensemasken til at give en perfekt hud Glamglow SuperMud med aktivt kul, der hjælper med at fjerne urenheder og hudfedt fra selv de dybeste porer og endda udrenser giftstoffer fra huden. Den kan desuden også anvendes lokalt.

> intensiv natpleje: Hvad med at lade præparater til akne virke, mens du sover? At vågne op om morgenen med en hud, der er beroliget, er da en god ting. Natpleje til problemhud og akne Payot Pâte Grise L'Originale og creme til lokalbehandling af akne om natten Uriage Hyséac renser huden i dybden, fjerner allerede eksisterende bumser og regulerer overskydende talg i huden. På bare én nat vil de give et synligt resultat.

Lad dig ikke plage af små ufuldkommenheder, det betaler sig ikke at få rynker i panden over det! Du kan nemlig virkelig nemt udbedre et kortvarigt ubehag i huden. Du skal bare vælge blandt vores brede udvalg af præparater til lokalbehandling af akne. Husk at fortælle os, hvilken pleje du synes, der er mest effektiv.