Atelier CologneBois Blonds parfume Unisex

Atelier Cologne Bois Blonds parfume Unisex
Atelier Cologne Bois Blonds parfume Unisex
Fri levering
30 ml
446,00kr

Kode: ATC3981 | På lager
1
Gave til dig
20 % rabat på udvalgte mærker med koden notino20. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Atelier Cologne Bois Blonds
Ingredienser

Unisex parfume. Fremstillet i Frankrig. 86 % naturlige ingredienser af højeste kvalitet.

Den varme duft minder om hyggelige vinteraftener, der med det samme giver dig behagelige følelser. Det er parfumen Atelier Cologne Bois Blonds, der i sig gemmer på en overraskende og samtidigt blid kombination af frugt- og kryddernoter.

Takket være sin unisex duftkomposition passer duften fantastisk til både kvinder og mænd.

  • varm træduft
  • unisex duft – ideel til både mænd og kvinder
  • indeholder 20 % førsteklasses duftolier

Duftens komposition
Først duften af guaiac træ fra Mellemamerika. Så træder neroli olie frem i forgrunden fra solrige Marokko. Duftens fundament, der holder længst på huden, bæres i rosa pebers tegn fra det Indiske oceans egne.

Duftens historie
Parfumen Bergamote Soleil Atelier Cologne indeholder 86 % naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Ved fremstillingen af duften er der ikke bare lagt vægt på råstoffernes maksimale kvalitet og valget af genanvendelige kilder, men også på en skånsom tilgang til miljøet, som mærket lægger vægt på.  

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL (F.I.L. B225989/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pokkenholt
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Neroli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rosépeber
Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Bois Blonds