Avène Hydrance Blødgørende intensiv serum Til meget sensitiv hud

Avène Hydrance Blødgørende intensiv serum Til meget sensitiv hud
Avène Hydrance Blødgørende intensiv serum Til meget sensitiv hud
30 ml
189,90kr

Kode: AVE1282 | På lager
1
GLS
torsdag 22.4.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Avène Hydrance
Egenskaber

Hudserum Avène Hydrance er et præparat med et højt indhold af effektive stoffer. Takket være den får din hud den bedste pleje.

Egenskaber:

  • gennemfugter og nærer effektivt
  • stopper ikke porerne til
  • fornyer hudens spændstighed

Brugsvejledning:
Brug fingerspidserne til at slå let på den rene hud, indtil en passende mængde serum er trængt ind. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet. Du kan bruge serummet under dag- og/eller natcreme, eventuelt også alene.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv, tør
Effekter
Hydrering, Lysnende, Nærende

Om mærket Avène

Avène-mærket nyder godt af mineralvandet fra det sydlige Frankrig. Hvert år viser de eponyme kilder i regionen både offentligheden og specialisterne, hvordan Avènes mineralvand får bugt med problemer som atopisk eksem, psoriasis, forbrændinger og allergiske hudreaktioner.

 

Mineralvandets gavnlige virkninger har været kendt siden 1736 og er nu blevet bekræftet af mere end 300 kliniske forsøg. De blide mineralingredienser i Avène-produkterne efterlader en tynd, beskyttende hinde på huden. Produkterne, som er af høj kvalitet, forebygger irritationer, og beroliger og plejer huden dybdegående.

Takket være deres høje standarder i brugen af mineralvand, sammen med utallige års forskning af nye effektive ingredienser, er Avène en af de førende dermo kosmetiske mærker på verdensplan.

Anmeldelse Avène Hydrance