Avon Black Suede Intense Eau de Toilette til mænd

Avon Black Suede Intense Eau de Toilette til mænd
Avon Black Suede Intense Eau de Toilette til mænd
75 ml
79,50kr

Kode: AVO05702 | På lager
1
GLS
fredag 22.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 21.1.2021

Duftbeskrivelse Avon Black Suede Intense
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten, afslører eau de toiletten til mænd Avon Black Suede Intense . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • krydderduft
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Composition
Labdanum, Sort peber, Rav
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Black Suede Intense