AvonCare Men 3-i-1 shampoo, balsam & kropsvask til mænd

Avon Care Men 3-i-1 shampoo, balsam & kropsvask til mænd
Avon Care Men 3-i-1 shampoo, balsam & kropsvask til mænd
200 ml

Kode: AVO08394 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Avon Care Men
Egenskaber

Brusegelen Avon Care Men er en nødvendig del af den daglige hygiejne. Den vasker huden over hele kroppen blidt og skånsomt, og tilfører den nødvendige fugt.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • vasker håret og renser hovedbunden
  • giver håret en fin duft
  • udglatter og virker mod krusen
  • gør det nemmere at rede og efterfølgende at sætte

Brugsvejledning:
Anvendes i brusebadet eller i badet på hele kroppen. Skyl derefter med varmt vand.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Hudtype
til alle hudtyper
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Care Men