Avon Clearskin Pore & Shine Control Dybderensende ansigtstoner med kølende effekt

Avon Clearskin Pore & Shine Control Dybderensende ansigtstoner med kølende effekt
Avon Clearskin Pore & Shine Control Dybderensende ansigtstoner med kølende effekt
100 ml
19,90kr

Kode: AVO5151 | På lager
1
GLS
torsdag 22.4.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Avon Clearskin Pore & Shine Control
Egenskaber

Ansigtsvand Avon Clearskin Pore & Shine Control er essentiel i makeupfjerningen. Den fjerner rester af urenheder fra huden og toner den let.

Egenskaber:

  • renser porer i dybden
  • minimerer overproduktion af hudtalg
  • fugter of opfrisker huden

Brugsvejledning:
Brug en vatrondel og rens til slut huden med cirkelbevægelser.

Egenskaber

Tonetype
fedtet, kombineret

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Clearskin Pore & Shine Control