Avon Collections Choc-Berry Eau de Toilette til kvinder

Avon Collections Choc-Berry Eau de Toilette til kvinder
Avon Collections Choc-Berry Eau de Toilette til kvinder
50 ml

Kode: AVO08689 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse Avon Collections Choc-Berry
Ingredienser

Giv dine sanser en gurmand oplevelse. Eau de toiletten til kvinder Avon Collections Choc-Berry gemmer lækre nuancer i sig, der er svære at modstå. Især, hvis du elsker søde delikatesser.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • gurmandduft
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Chokolade, Pink jasmin, Jordbær
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Collections Choc-Berry