Avon Disney Frozen II Eau de Toilette til børn

Avon Disney Frozen II Eau de Toilette til børn
Avon Disney Frozen II Eau de Toilette til børn
50 ml
42,90kr

Kode: AVO08457 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Avon Disney Frozen II
Ingredienser

Få din lille prinsesses øjne til at stråle. Eau de toiletten til børn Avon Disney Frozen II med hendes yndlingsfigur fra eventyrerne vil begejstre alle små piger - med en flot flakon og behagelig duft.

  • sød duft
  • frugtduft
  • gaveidé, der med garanti vil glæde
  • inspireret af børns yndlingsfigurer

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Disney Frozen II