AvonDistillery Fjerner balsam-i-olie

Avon Distillery Fjerner balsam-i-olie
Avon Distillery Fjerner balsam-i-olie
50 ml
89,90kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: AVO08229
1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

Præparat til fjernelse af makeup Avon Distillery fjerner perfekt makeup og andre urenheder og efterlader en blød og ren hud.

Egenskaber:

  • nærer huden
  • fjerner effektivt makeup fra huden
  • giver huden fugt

Brugsvejledning:
Kom på en vatrondel og fjern makeup og urenheder fra huden med lette bevægelser.

Egenskaber

Konsistens
balsam
Tonetype
til alle hudtyper

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.