Avon Encanto Fascinating Kropsspray til kvinder

Avon Encanto Fascinating Kropsspray til kvinder
Avon Encanto Fascinating Kropsspray til kvinder
100 ml

Kode: AVO06886 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Vælg et Notino Safety Kit eller et Notino Travel Kit som en gave i indkøbskurven ved køb af parfumer for over 350 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse Avon Encanto Fascinating

Luk øjnene og forestil dig en blomstrende have fuld af de smukkeste blomster. Præcis sådan dufter kropssprayen til kvinder Avon Encanto Fascinating, som vil lyse hver dag op med sine blomsternuancer.

  • blomsterduft
  • et ideelt valg for den frihedstænkende kvinde
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Encanto Fascinating