Avon Far Away Kropsspray til kvinder

Avon Far Away Kropsspray til kvinder
Avon Far Away Kropsspray til kvinder
75 ml
29,50kr

Kode: AVO0688 | 3 tilgængelig
1
GLS
fredag 22.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 21.1.2021

Duftbeskrivelse Avon Far Away

Lidenskab, femininitet og temperament i en lille flaske. Kropssprayen til kvinder Avon Far Away glæder sanserne med en uimodståelig duft og giver perfekt duft til din hud .

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • til den dynamiske ledende personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Far Away