Avon Little Black Dress Kropslotion til kvinder

Avon Little Black Dress Kropslotion til kvinder
Avon Little Black Dress Kropslotion til kvinder
Fri levering
150 ml
18,50kr

Kode: AVO4323 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Avon Little Black Dress
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Avon Little Black Dress kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • Sikrer, at huden har fugt og smidighed på langt sigt
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Little Black Dress