AvonNaturals Wild Strawberry Dreams Nærende kropssmør Med Jordbæraromaer

Avon Naturals Wild Strawberry Dreams Nærende kropssmør Med Jordbæraromaer
Avon Naturals Wild Strawberry Dreams Nærende kropssmør Med Jordbæraromaer
200 ml

Kode: AVO08948 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Avon Naturals Wild Strawberry Dreams
Egenskaber

Det nærer din hud, tilfører den nødvendig fugt og gør den blød at røre ved. Kropssmørret Avon Naturals Wild Strawberry Dreams vil forkæle dig og pleje huden overalt på kroppen. Det er nok at påføre det på huden efter brusebad eller karbad, og den almindelige daglige hygiejne bliver med ét til en helt speciel oplevelse.

Egenskaber:

  • dufter behageligt
  • gennemfugter huden i dybden
  • nærer intenst og smidiggør
  • genopbygger hudens spændstighed

Brugsvejledning:
Påføres den rene hud på hele kroppen og masseres ind.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Naturals Wild Strawberry Dreams