AvonPerceive Soul Eau de Toilette til mænd

Avon Perceive Soul Eau de Toilette til mænd
Avon Perceive Soul Eau de Toilette til mænd
100 ml
73,50kr

På lager | Kode: AVO06245
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd Avon Perceive Soul indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • træduft
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Figen, Vandnoter, Patchouli, Mynte
Parfumekategori
akvatisk

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.