Avon True Colour To-fase øjenmakeupfjerner

Avon True Colour To-fase øjenmakeupfjerner
Avon True Colour To-fase øjenmakeupfjerner
50 ml
15,90kr

Kode: AVO4676 | På lager
1
GLS
tirsdag 27.4.2021
UPS Air Mail
fredag 23.4.2021

Beskrivelse Avon True Colour
Egenskaber

Præparat til fjernelse af makeup Avon True Colour sikrer dig en perfekt og blid fjernelse af makeuppen. Også i øjenområdet.

Egenskaber:

  • fjerner alle typer øjenmakeup grundigt

Ingredienser:

  • uden alkohol

Brugsvejledning:
Fjern makeup og andre urenheder blidt og uden at du skal gnubbe.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon True Colour