Kropsplejeprodukter

Anbefalet
123...5
123...5

Bad og krop

Fundamentet for kropspleje er en hverdagsrutine. Undervurdér den ikke, og din hud vil belønne dig. På notino.dk finder du de bedste kropsplejeprodukter fra populære mærker som for eksempel Weleda, Shiseido, Vichy, Dove eller Payot, der vil gøre din krops pleje til en leg.

Start morgenen med et hurtigt brusebad og med de rette hjælpere. Vi har fundet de mest velduftende brusegeler eller olier, der vil vække dine sanser, og som giver din hud fugt og får den til at dufte dejligt. Selvfølgelig har vi også produkter til intimhygiejne, flydende og faste sæber eller de stadig mere populære naturlige kropsplejeprodukter.

Tag dig af de små skønhedsfejl, og vælg en opstrammende bodylotion eller creme til appelsinhud eller strækmærker. Til en perfekt glat hud tilbyder vi dig alt til depilering og epilering, lige fra barbermaskiner og hårfjerningsvoks til hårfjerningscremer.

Vi tænker også på dit velvære i løbet af dagen, og derfor kan du hos os vælge mellem en hel række af antiperspiranter til mænd og kvinder og deodoranter, der forhindrer uønsket sved og lugt. Hvis du udsætter din hud for sollys i løbet af dagen, så husk at bruge solcreme.

Forkæl dig selv med velfortjent afslapning på badeværelset om aftenen. Ud over badesalt kan du også prøve de populære badebomber, der fylder din aften med vidunderlige dufte og farver. Hudplejen afslutter du med kropsprodukter som bodylotion, fodcremer eller håndmasker, og en gang imellem så påfører du en kropspeeling, der fjerner døde hudceller fra huden og efterlader den dejlig blød.

Vælg imellem tusindvis af kropsplejeprodukter. Lige meget om du har normal, sensitiv eller tør hud, strækmærker eller eksem, finder du hos os helt sikkert noget, du kan lide.