Gå videre til hovedindhold

Anmeldelser: Vi har testet 7 stykker frækt erotisk legetøj til par. Hvad var vi begejstret for?

23.1.2023Jana Potuznik
Læsetid: 8 minutter
Når jeres fantasi er ved at slippe op, og I ikke ved, hvad I skal finde på at fornøje jer med sammen, har I brug for nogen, der kan præsentere jer for noget nyt og beskrive helt nøjagtigt, hvordan I kan underholde jer med det. Også selvom I allerede har et par kasser stående med erotisk legetøj. Vi har tænkt på begge parter, og vi har testet syv erotiske hjælpemidler til par. Og så skal I bare have det sjovt!

Fun Factory Limba Flex M   

Martin (36 år)

Fun Factory Limba Flex M dildoen ser helt normal ud, men den kan noget helt usædvanligt: den har en fleksibel spids. Hvilket er fantastisk af to grunde. Ved at du bevæger den efter behov, vil din partner føle den inde i sig, som om den var meget større. Og med øvelse opnår du hurtigt, at du kan forme den lige præcis, så den finder hendes G-punkt.

Til trods for dens totalt usexede farve (den forstår jeg virkelig ikke) har den en blød overflade, og I kan have den med i badekarret, under bruseren, ja, hvor som helst. Og når I ikke mere synes, at det er sjovt at lege med den vaginalt, er netop denne dildo – selvfølgelig under strenge hygiejniske betingelser – super til begyndende erfaringer med analsex. Dens spids gør det virkelig nemt for den at trænge ind. 

Fordi den er tynd, skal du ikke tænke på, "om det vil gøre ondt". Ligesom den fleksible spids kan bruges til at finde kvindens G-punkt, er den desuden ligeså genial til at finde vores "G-punkt", altså prostata. Derfor kan du dele dette legetøj med din partner, eller I kan have hver jeres, og I vil begge få noget ud af det. Jeg havde ikke de store forventninger, men den overraskede! 

Fun Factory Duke Prostate 

Ida (40 år)

Denne anmeldelse krævede lidt overtalelse. Min mand har aldrig været specielt begejstret for den slags legetøj, men på grund af anmeldelsen blev han nødt til at være med. Og jeg tror, det var en behagelig overraskelse for ham. Men lidt efter lidt! 

Hvis prostata-stimulatoren Fun Factory Duke Prostate er placeret korrekt, peger den forreste del mod halebenet, vibratorens krop stimulerer prostata og "skaftet" er rettet mod pungen. Kvaliteten virkede okay, materialet var glat, vibrationerne meget behagelige, og omkredsen er ikke overdrevet. Efter vores erfaring vil vi ikke anbefale "the Duke" til begyndere inden for analsex. Den lidt usædvanlige form er mere kompliceret at indføre. Det er nemmere at begynde med en klassisk buttplug, endda en vibrerende én af slagsen.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Ida (40 år)

Føler I af og til, at der mangler noget i jeres sexliv? Ja? Så kan I prøve vibratoren til par Satisfyer Partner Plus Remote. Et meget behageligt materiale, nem at indføre, lover mangedoblet nydelse, når din partner er oppe i dig, og desuden fjernbetjening, så hvad mere kan man ønske sig! Men den yderste del af parvibratoren er alt for lang til mig, så den vibrerer et stykke over klitoris. Den kan skubbes lidt ned, men så glider den inderste del ud... der ellers fungerer rigtig godt alene! 

Sluk-knappen er præcis på de steder, som din partner forsøger at nå, og han kan komme til at slukke for vibratoren ved en fejl. Generelt er vibratoren relativ hård til fælles brug, og hele processen var ikke særlig behagelig for min partner. Men hvis den yderste del bare var en lille smule kortere, ville det være det ideelle legetøj til sololeg!

Erotisk legetøj til par

WE-VIBE Jive 

Eva (33 år)

Vibratorægget WE-VIBE Jive har en behagelig anatomisk form, er nemt at indføre og betjene og har masser af indstillinger og vibrationer lige fra de helt lette til de pulserende. Du kan styre alt med én enkelt knap, der stikker ud cirka ved klitoris. Appen er en super opfindelse, som du kan downloade, og for eksempel udenfor, i biografen, ude at spise sushi eller hos forældrene kan I på afstand sørge for, at det kommer til at gnistre totalt mellem jer. Vibrationerne er lydløse, så du skal ikke være bange for, at de kan høres!

Alligevel er der et par "men’er", når I bruger WE-VIBE Jive. Du skal først oplade ægget og installere appen, så det er ikke for dem, der har travlt. Og så er det faktisk ret nemt at presse "ægget" ud, når du oplever en virkelig intens orgasme. Så hvis du tager det med dig ud et sted, skal det aldrig være uden trusser!

Den ottende synd i verden: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Tag lyset, tænd det, lad det begynde at smelte, og så kan I bruge dets flydende indhold som massageolie!  Super sexede dufte, der er understøttet af et indhold af feromoner, der desuden bliver dejligt aktiveret af varmen. Som skabt til en gensidig erotisk massage! Og hvis det ikke er helt nok for jer, kan I også kigge efter nogle afrodisiaka. Eller erotiske håndjern?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Ida (40 år)

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring er en fast vibrerende penisring, der også kan trækkes ned over testiklerne, hvis du altså ikke har en partner, der er lidt mere veludviklet. Men man kan i hvert fald have sjov med ringen, også når den kun "sidder" ved roden af penis. Ringen er tilstrækkelig fast til, at I kan nyde at bruge den, men fleksibel nok til, at den kan tages af uden skader i et nødstilfælde. 

Prikken over i’et er forskellige programmer med vibrationer, der vil glæde både dig og din partner. Der er hele ti af dem! Faktisk er tænd-sluk-knappen svær at finde, men når den er tændt, lyser den svagt. Så prøv den!

Lelo Lyla 2 

Jane (42 år)

Lelo Lyla 2 vibratorægget ligger godt i hånden og er rigtig nemt at indføre... Hvis du ligger ned, kan du snarere mærke vibrationerne op langs rygraden, og forskellen mellem de enkelte programmer er ikke helt let at opdage. Og du vil ikke skulle regne ud, hvad der egentligt foregår inde i dig. 

Så prøv at rejse dig op, og gå lidt rundt. Med ægget indeni. Eller sæt dig. Og lad din partner være med i legen. På fjernbetjeningen kan de føle de samme vibrationer som dig indeni, så de ved godt, hvad de gør ved dig. Dette er en leg, der virkelig kan slå gnister!

I hvert fald er det sandt, at den sikreste vej til orgasme med Lelo Lyla 2 er det øjeblik, hvor du lægger det vibrerende æg på klitoris, selvom det ikke netop er lavet til det. Det kan også "bare" bruges i stedet for bækkenbundskugler som et redskab til at opstramme bækkenbunden. Det er super, at apparatet allerede er opladet, så nydelsen ikke skal udsættes! 

Prøv dette erotiske legetøj

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Jane (42 år)

11 point ud af 10! Hvis de her anmeldelser skulle have en vinder, så kigger du netop på den – det erotiske sæt WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Hold ud og vent 90 minutter, mens den hvide patron oplader første gang, og så kan du have det sjovt. Når du sætter patronen i den pink dildo, har du en fantastisk vaginal vibrator, hvis flade spids du også kan bruge til skiftevis at stimulere klitoris. Du kan roligt lade din partner holde den, så de frit kan skifte mellem de enkelte programmer, så bare overgiv dig fuldt ud!

"Tirre"-programmet er det, der giver mest. Du kan mærke vibrationerne, rigtig meget. Så meget, at din partners hånd sikkert vil komme til at snurre, men de holder det nok ud, og med et let tryk på knappen på patronen kan de have det sjovt med at skifte programmer, som de vil! Og når det sker, kan den pink dildo blive inde i dig (den er ikke tilbøjelig til at glide ud), og selve patronen kan vandre ud og fungere som en behageligt vibrerende tickler over hele kroppen. 

Du kan også være med. Den sorte dildo er til analsex – her afhænger det blot af, hvem af jer, der kan lide den (eller bedst kan lide), og om I bruger den med eller uden vibrationer. I vil virkelig nyde det. Længe. Og intenst!

Har du en favorit blandt de bedste erotiske hjælpemidler til par? Hvis ja, kan du lave en lille privat anmeldelse derhjemme ligesom os!

Læs mere