Gå videre til hovedindhold

Det bedste inden for hudkosmetik i 2021: Top hudprodukter

7. januar 2022Notino
Hudplejeprodukter er mine daglige hjælpere. Faktisk er det den kosmetik, der bogstaveligt talt står mig nærmest. Det er netop de bedste produkter inden for hudkosmetik, der garanterer, at folk altid gætter på, at jeg er et par år yngre. Og det drejer sig ikke alene om dette overfladiske, men tilfredsstillende aspekt. Mit vigtigste mål er at holde min hud sund, blød og næret. Jeg vil også være sikker på, at jeg virkelig kan stole på udvalgte produkter, uanset om det er solskin eller frostvejr.

Jeg vælger med omhu både de udseendemæssige og plejende kosmetikprodukter. Hudpleje, der er rensende og nærende, er nemlig absolut alfa og omega. Selv om jeg måske har den smukkeste læbestiftnuance og en perfekt blush, er det allervigtigste for mig alligevel, som lærredet for et maleri – min hud. 

Altså: hvilke hjælpere støtter mig i at holde huden i optimal form? 

Her kommer vores TOP: 

Den bedste hudcreme

Den bedste hudmaske

Den bedste makeupfjerner

Den bedste dagcreme: 

1. Fugten er essentiel, selv om vinteren. Da jeg hørte om en creme, der tilfører fugt i op til hundrede timer, kunne jeg ikke få armene ned. Den fugtgivende creme Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator kan klare netop det. Den hjælper huden med at skabe sin egen vandressource og låser fugten i huden, så mit ansigt bliver opstrammet, opklaret og friskt, selv efter lange møder, eller når jeg sidder bag tasterne til langt ude på natten. Selv Carrie Bradshaw ville glæde sig, hvis hun kendte til den!

2. Darphin produkter er også velkendte, og årsagen til det er ret tydelig: deres perlerække af Hydraskin cremer er ganske enkelt et fugtgivende løft for hele dagen, uanset hvad jeg laver. Min hud bliver ikke tør og stram, men derimod bliver den perfekt smidig og næret. Den virker også som en perfekt base for foundation for mig. Og tilmed ser min foundation frisk ud hele dagen. Den absorberes hurtigt, klistrer ikke og indeholder blandt andre ting både salturt (Salicornia Herbacea), kiwi og lavendel.

Det bedste ansigtsserum: 

3. Med min alder må jeg forholde mig til rynker, uanset om jeg ønsker det eller ej. Jeg har heldigvis prøvet tilstrækkeligt mange produkter til, at jeg præcist ved, hvad der skal til. Produkter, der indeholder hyaluronsyre, synes jeg særligt godt om. Vinderen er L’Oréal Paris Revitalift Filler. Dette serum mod rynker udglatter synligt huden og får mig til at se yngre ud. Rynkerne udfyldes indefra, og huden bliver endelig ensartet. 

4. Shiseido har lanceret nogle af de bedste produkter inden for hudpleje i årevis. Dette serum er min favorit: Ultimune Power Infusing Concentrate. Hvert 7. sekund sælges et serum et sted på kloden! Og hvorfor? Det er omfattet af hele 32 patenter og har fået 179 priser over hele verden i skønhedskategorien. Det opstrammer og forynger huden takket være den unikke teknologi bag. En teknologi, der er resultatet af 20 års forskning. Det indeholder for eksempel et koncentrat af skinnende lakporesvamp, iris, timian og rosenvand. Helt enkelt det bedste af det bedste!

7. Når jeg trænger til lidt forkælelse og meget intens fugt, for eksempel efter ferie på stranden, eller når jeg har negligeret min hud en smule, rækker jeg ud efter Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules. Det er som et mirakel. Allerede efter en uge bliver min hud glattere, mere udfyldt og ser yngre ud. Den intensive pleje indeholder hyaluronsyre og E-vitamin. Tilmed er den uparfumeret og egnet til min sensitive hud.

Produkter

De bedste cremer mod rynker

5. Shiseido laver virkeligt gode antirynkecremer. Jeg kan godt lide Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment. Den kan ikke alene behandle rynker og fine linjer; den klarer også pigmentpletter og mørke rande. I tilgift dufter den dejligt af japansk orkide og blødgør ru områder i ansigtet. 

6. Den fugtgivende creme Shiseido Waso Shikulime kan jeg også godt lide, selv om den er tiltænkt yngre hud, da den regulerer overdreven produktion af talg. Det er ikke bare, fordi den virker fugtgivende i 48 timer, men også fordi den er produceret under hensyntagen til miljøet. 

8. Jeg kan også godt lide Eisenberg Homme Complexe Anti-Âge.  Den kan påføres renset hud, inklusive øjenområdet. Den opstrammer huden og bekæmper rynker. Sammensætningen er beriget med hyaluronsyre, kukui-olie og silkeprotein, der i den grad forkæler min hud. 

9. Folk tror, at jeg stadig er i trediverne, men jeg har pustet fyrre lys ud på min fødselsdag.  Når det drejer sig om hudcremer, bliver de, der ved noget om det, ikke overrasket. Perfekt er for eksempel Vichy Neovadiol Peri-Menopause, der også lever op til behovet ved tør hud. Den er særligt tiltænkt kvinder i overgangsalderen, den formindsker synlige tegn på overgangsalder og gør huden blød og strålende. Det er altid kærkomment.

Produkter

Læs mere