Gå videre til hovedindhold

Festival look – Opdag et friskt look i pastelgrønne toner

Vil du vække begejstring på sommerfestivalerne? Så vil du få et perfekt look med intense nuancer i strålende farver. En let foundation og nude læber vil fremhæve dine øjne, så man ikke kan undgå at lægge mærke til dig.

Ansigt

H2O Hydrate Primer skaber en ideel base på huden for at arbejde foundationen ind. Efter primeren bruger du IRL Filter Longwear Foundation, der giver en fantastisk mat hud og har medium til fuld dækning. Den er desuden beriget med nicotinamid og holder i op til 16 timer. Til sidst påfører du Super Matte Pressed pudder, der gør det nemt for dig at fiksere din foundation og at få en mat hud.

Øjne

Læg grønne nuancer fra Palette Animal Magic på øjenlågene, hvilket skaber en perfekt sommermakeup. Derefter bruger du en Water Activated Liner. Tegn en streg med penslen fra den inderste øjenkrog hen over øjenlåget ud til den yderste øjenkrog og videre under øjenbrynet, indtil du kommer tilbage til den inderste øjenkrog. Skab en bølgeeffekt med Slick Flick eyelineren. Til sidst påfører du mascara.

Læber

Nude læber passer fantastisk til en markant øjenmakeup. Tegn først læberne op med konturblyanten Super Fill i nuancen Sugar. Påfør derefter en mat læbestift i nuancen Piece of Cake, der hverken klæber eller udtørrer læberne.