Gå videre til hovedindhold

Den hotteste trend fra Korea: Sådan fremtryller du glass skin

12. september 2022Notino
Ønsker du en ren og strålende hud? En hud, der er glat og fejlfri? Det vil kræve din tid og dit engagement, men resultaterne vil tale for sig selv. Her er en afprøvet guide til din rutine for at opnå glass skin!

Vi har et arsenal af produkter, der kan hjælpe dig med at opnå den såkaldte glasagtige hud. Hvad er det præcist? Glat, skinnende hud med en ensartet tone. Så fejlfri, at den ser ud, som om den er lavet af glas.

Du vil virkelig elske det koreanske plejesystem. Og resultaterne! Det kræver bare tålmodighed, at man ikke giver hurtigt op og tager sig tid til at vælge de rigtige produkter og følge alle nødvendige trin. Det bliver en hård tur, men der venter dig en stor belønning ved målstregen – en glødende og ren hud.

Hvordan man får glass skin trin for trin

1.Du kan ikke gøre det uden at rense din hud

Rensning ad to omgange er hjørnestenen i koreansk hudpleje. Fjern først foundation og SPF med en rensende balsam, og rens derefter huden med en renseskum eller -gel. Om morgenen skal du bare bruge skum eller gel.

2.Eksfoliering er et lille mirakel

Regelmæssig eksfoliering vil befri din hud for døde celler, forbedre dens tone og få den til at se mere glødende ud. Peeling eller en eksfolierende essens vil komme dig til hjælp. Peelingen indeholder slibende, eksfolierende kemiske enzymer. Valget er dit. Men husk, at intet skal overdrives, og at for meget eksfoliering kan skade den beskyttende hudbarriere. Derfor skal du kun bruge dette trin to til tre gange om ugen afhængigt af din hudtype, og altid om aftenen.

Kokeile puhdistukseen ja kuorimiseen

3.Bruges skintonic stadig?

Ja! Brug skintonic på dage, hvor du ikke peeler og eksfolierer. Den afbalancerer hudens pH-værdi og har en antiinflammatorisk virkning. Den beroliger og fugter huden og forbereder den på de næste plejeprodukter, du vil anvende. Påfør den med en vatrondel eller fingrene, morgen og aften.

4.En opfindelse kaldet essens

Essensen er en specialitet inden for koreansk kosmetik. Det er et koncentreret produkt, der forstærker serummets virkning. Den fugter huden og hjælper med cellefornyelsen. Påfør den på ansigtet morgen og aften med fingrene, og massér den ind i huden.

Toner ja essence vinkkejä

5.Serum, og ikke bare ét

Serummer er koncentrerede produkter, der giver huden det, den mangler. For at være på den sikre side bør du derfor købe flere forskellige typer, som du kan bruge afhængigt af din huds tilstand. Og hvordan ved du, hvad din hud har brug for? Når du kigger dig i spejlet om morgenen, og din hud ser kedelig og grå ud, skal du tage fat i et glødgivende serum. Kan du se den tørr hud? Du har brug for fugt. Rynker? Pigmentpletter? Intet er et problem med et skræddersyet serum!

6.Maske? Kun den af let bomuldsstof duer

Vi har et tip til dig om, hvordan du kan forbedre deres effektivitet. Få en ansigtsmassagerulle eller en Gua Sha-massageplade, og massér masken godt ind på dit ansigt. Endelig bliver du fri for at kede dig foran fjernsynet om aftenen!

Älä unohda seerumia ja naamiota

7.Hvad du kan stille op med øjenområdet

Du ønsker nok ikke rynker. Hvordan tackler man dem? Få en kvalitetscreme direkte til øjenområdet! Cremerne har en lettere konsistens, så den tynde hud ikke bliver tynget unødigt. Massér forsigtigt en lille mængde af produktet ind i huden morgen og aften, helst med ringfingeren.

8.Cremen er din dyne

Cremen er i princippet som en plaid. Eller som pålægget på et smørrebrødsstykke. Det vil dække det hele godt og sikre, at produkterne fungerer godt. Vælg den efter din hudtype – til kombineret, tør, fedtet eller dehydreret hud.

Mitä voiteita käyttää?

9.Beskyt dig selv, smør dig ind i creme

Smør dig ind i creme, smør dig ind i creme, smør dig ind i creme. Det er mantraet for alle koreanske kvinder, mænd og børn. Hvordan kan du ellers bevare ungdommen, hvis du ikke kan undgå solen? Hvis du ikke vil leve i mørke hele dit liv, skal du bruge solcreme med beskyttelsesfaktor hver morgen 50+. Og glem ikke at forny dette lag regelmæssigt i løbet af dagen!

Læs mere