Gå videre til hovedindhold

Guide: Sexede bølger til Valentinsdag? Kun med et dampglattejern!

6.2.2024

Iva Davies

Læsetid: 2 minutter

Vil du gerne have sexede bølger, i hvert fald til Valentinsdag, men dit helt umulige hår siger et rungende nej? Du har sikkert ikke prøvet et dampglattejern endnu. Dette vil skabe flotte krøller, selv for dem, hvis hår foretrækker at være som "ståltråd" det meste af tiden eller er ekstra fint, og hvor ingen bølger vil holde.

Dampglattejernet L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 fugter det og beskadiger ikke håret, når det krølles eller glattes. Samtidig opvarmer det både dampglattejernets plader og overfladerne på ydersiden, så håret bliver virkelig varmt, og bølgerne holder perfekt. Hvordan tackler man det?

Sådan laver du sexede bølger:

  1. Hæld vand på dampglattejernet L’Oréal Professionnel Steampod 4.0, og tænd for det.
  2. Brug den fugtgivende spray Kérastase Nutritive Soin i tørt hår. Ud over tiltrængt hydrering giver den også termisk beskyttelse op til 230 °C.
  3. Del dit hår op i sektioner, og brug dampglattejernet L'Oréal Professionnel Steampod 4.0 til at begynde at lave krøller. Drej det altid væk fra ansigtet, og fortsæt derefter i skiftende retninger.
  4. Når du har bølget alt håret, bruger du lakken Shu Uemura Styling kumo hold og kører fingrene igennem det.
  5. Få bedre hold og definition, klem lidt af formgivningscremen Shu Uemura Styling umou hold ud i håndfladerne; arbejd og gnid det ind i håret.
  6. Du kan forhindre unødigt krus med den fugtgivende, regenererende olie Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose ved at påføre den i spidserne og mellemlængderne.

Til sexede valentinsbølger har du brug for

Bølgerne, der er skabt af dampglattejernet, ser friske og moderne ud. Find detaljerede instruktioner om, hvordan du laver dem i vores video. Ikke kun på Valentinsdag!