Gå videre til hovedindhold

Skønhedstrend i sommeren 2022? Den grafiske eyeliner!

9. juni 2022Veronika K.
Kan du lide udfordringer? Okay, lad os komme i gang. Hver gang solen begynder at skinne, får jeg pludselig lyst til at eksperimentere meget mere. Og ikke kun med tøjet, men også med makeuppen. Er det, fordi der pludselig er så mange farver omkring os? Måske... så lad os få farverne på øjnene! Denne gang i form af den grafiske eyeliner. Nogle elsker dem, andre hader dem, men jeg hører helt klart til de førstnævnte. Når jeg viser dig, hvordan de bruges, vil du også elske dem. Stol på mig.

Metalliske grafiske eyelinere 

Jeg er sikker på, at mange af os har lavet de klassiske streger på et eller andet tidspunkt. Nu vil vi bare lave stregen lidt anderledes, skifte det sorte ud med en mere levende farve og prøve en helt ny makeup-trend.

En grafisk eyeliner handler om præcision, for desværre er hver eneste lille fejl synlig. Men bare rolig! Alt kan læres. 

Tag den flydende eyeliner NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner i nuancen Gun Metal, og tegn en klassisk streg med den. Start i den inderste øjenkrog og arbejd dig frem til den yderste øjenkrog. Jeg vil anbefale, at du passer på tykkelsen af stregen og ikke gør den for tyk. Hvorfor? Jeg skal straks fortælle dig hvorfor. 

Produkter

For her kommer streg nummer to. Sæt igen penslen mod øjenlåget. Ikke i øjenkrogen denne gang, men mellem øjenlåget og øjenbrynet. Stregen følger derefter øjets form, og vingen skal forbindes med de nederste streger. Og voilà – en ny makeup-trend er født! 

TIP: Du skal bare toppe dette dristige makeup-look med en nudefarvet lipgloss med vinyl finish UXI BEAUTY Plumping

 

Farvede eyelinere 

Jeg vil også betragte enhver kombination af lyserød og rød som makeup-trenden for 2022. Så ja, vi vil også lave super grafiske streger med disse farver. 

Først skal du tage en hvid blyant, Shiseido Kajal InkArtist, til at forberede din base med. Farverne træder meget mere frem på en hvid bund. 

Sæt blyanten tilbage mellem det bevægelige øjenlåg og øjenbrynene, og lav en bue, der ikke slutter med vingen opad. Du skal blot forbinde buen med den ydre øjenkrog. 

Derefter skal du lave en identisk bue, bare lidt lavere (eller højere, afhængigt af hvor du startede). 

Når du har to hvide streger, kan du begynde at lægge farve på! Hvis du vil have smukke, dristige farver, kan du bruge Makeup Revolution Graphic Liners-paletten, der også leveres med en lille pensel. 

Markér den første hvide streg med en lyserød nuance, og den anden med en rød nuance... og så er du færdig! Hvad synes du om resultatet? 

TIP: Kombinér dette makeup-look med en Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump lipgloss, der også giver ekstra volumen til dine læber.

 

Lyse grafiske streger

Hvide streger har været en skønhedstrend i et godt stykke tid nu, fordi de bare ser supergodt ud. Denne gang skal du vælge flydende streger med et sølvfarvet skær, NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner – nuancen Silver Metal. 

Tegn stregen igen på den klassiske måde fra den inderste øjenkrog til den yderste øjenkrog. Pas godt på, at stregen er virkelig tynd, og at den ikke bliver væsentligt tyndere eller tykkere undervejs. Resultatet vil blive bedre.

Produkter

Den anden streg trækkes også fra den indre krog, men lige ved kanten af det bevægelige øjenlåg. Forestil dig, at du ønsker at indramme hele det bevægelige øjenlåg. Så skal du bare bruge lidt mascara, og så er du færdig. 

TIP: Vær ikke bange for at tilføje en lidt mere fed læbestift til dine lyse streger som NOBEA Day-to-Day i nuancen Scarlet Red. 

 

Hvad synes du om grafiske streger? Er det en makeup-trend, du vil prøve? 

Læs mere