Benetton Colors de Benetton Woman Pink Eau de Toilette til kvinder

Benetton Colors de Benetton Woman Pink Eau de Toilette til kvinder
Benetton Colors de Benetton Woman Pink Eau de Toilette til kvinder
80 ml
185,00kr

Kode: BEN0302 | På lager
1
GLS
torsdag 21.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Benetton Colors de Benetton Woman Pink
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de toiletten Benetton Colors de Benetton Woman Pink afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • citrusduft
  • blomsterduft
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Passionsfrugt , Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Appelsinblomst , Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Vanilje, Moskus, Træagtige noter, Rav
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Benetton

Nyd en farverig revolution med parfumer fra United Colors of Benetton. Opdag en verden af dufte, der vil passe til ethvert frisindet menneske.

Benettons parfumer er fulde af farver, frihed og kontraster – så du aldrig kommer til at kede dig. Den lyserøde variant vil indhylle dig i en delikat blomstret kappe med strejf af frugt, mens den lilla frembringer intens kvindelighed takket være noter af jasmin, roser og fresia med en sød nedtørring. Colors of Benettons parfumer til mænd vil forføre dig med deres friske citruskompositioner, som er beriget med enebær, koriander og cedertræ.

United Dreams-serien er inspireret af dine drømmes kraft. Glem dit hverdagsagtige liv og stig til vejrs på vingerne af Benettons parfumer, som vil få alle dine ønsker til at gå i opfyldelse. Stay Positive-eau de toiletten til kvinder vil give dig et skud energi takket være kombinationen af citrus og træagtige noter, mens Go Far-aftershaven med sin duft af lavendel og akvatiske, krydrede noter, vil transportere dig til en luftig kyst ved havet.

Anmeldelse Benetton Colors de Benetton Woman Pink