Benetton Colors de Benetton Woman Blue Spray deodorant til kvinder

Benetton Colors de Benetton Woman Blue Spray deodorant til kvinder
Benetton Colors de Benetton Woman Blue Spray deodorant til kvinder
150 ml
104,50kr

Kode: BEN04707 | På lager
1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
tirsdag 26.1.2021

Duftbeskrivelse Benetton Colors de Benetton Woman Blue
Ingredienser

Deodoranten Benetton Colors de Benetton Woman Blue modvirker effektivt den ubehagelige lugt og giver en langvarig følelse af komfort og friskhed.

Egenskaber:

  • efterlader en langvarig frisk følelse
  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Brugsvejledning:
Kan gentages når som helst i løbet af dagen. Velegnet til hverdagsbrug.

Ingredienser

Emballagetype
Spray

Om mærket Benetton

Nyd en farverig revolution med parfumer fra United Colors of Benetton. Opdag en verden af dufte, der vil passe til ethvert frisindet menneske.

Benettons parfumer er fulde af farver, frihed og kontraster – så du aldrig kommer til at kede dig. Den lyserøde variant vil indhylle dig i en delikat blomstret kappe med strejf af frugt, mens den lilla frembringer intens kvindelighed takket være noter af jasmin, roser og fresia med en sød nedtørring. Colors of Benettons parfumer til mænd vil forføre dig med deres friske citruskompositioner, som er beriget med enebær, koriander og cedertræ.

United Dreams-serien er inspireret af dine drømmes kraft. Glem dit hverdagsagtige liv og stig til vejrs på vingerne af Benettons parfumer, som vil få alle dine ønsker til at gå i opfyldelse. Stay Positive-eau de toiletten til kvinder vil give dig et skud energi takket være kombinationen af citrus og træagtige noter, mens Go Far-aftershaven med sin duft af lavendel og akvatiske, krydrede noter, vil transportere dig til en luftig kyst ved havet.

Anmeldelse Benetton Colors de Benetton Woman Blue