Bioderma Atoderm Intensive Baume Lindrende intens balsam Til meget tør sensitiv og atopisk hud

Bioderma Atoderm Intensive Baume Lindrende intens balsam Til meget tør sensitiv og atopisk hud
Bioderma Atoderm Intensive Baume Lindrende intens balsam Til meget tør sensitiv og atopisk hud
200 ml
116,00kr

Kode: BIR1708 | På lager
1
GLS
onsdag 23.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 22.6.2021

Beskrivelse Bioderma Atoderm Intensive Baume
Egenskaber

Den intensive, beroligende balsam, Bioderma Atoderm Intensive Baume, lindrer kløe i meget tør og atopisk hud. Den genopretter hudens naturlige balance, og dermed forhindrer den irritation.

Egenskaber:

  • genopretter hudens naturlige balance
  • forhindrer irritation
  • regenererer, styrker og gør den spændstig
  • beroliger og reducerer trangen til at klø sig
  • gør huden smidig og forhindrer, at den udtørrer

Hovedingredienser:

  • Skin Barrier Therapy™
  • zinkgluconat

Anvendelse:
Påfør 1-2× dagligt på renset hud. Vi anbefaler at bruge balsammen hver dag, både i faser med ro og i faser med opblussen. Ved regelmæssig brug bliver fasen med ro forlænget, hvilket resulterer i en forbedring af livskvalitet.

Egenskaber

Konsistens
balsam
Hudtype
sensitiv, tør, atopisk dermatitis
Effekter
Beroligende

Indlæg om Bioderma Atoderm Intensive Baume
Artikler

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma Atoderm Intensive Baume