BiodermaSensibio Rich Fugtgivende og lindrende creme til tør og meget tør hud

Bioderma Sensibio Rich Fugtgivende og lindrende creme til tør og meget tør hud
Bioderma Sensibio Rich Fugtgivende og lindrende creme til tør og meget tør hud
Specialtilbud
40 ml
138,00kr

På lager | Kode: BIR0603
1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

De ubehagelige fornemmelser, der opleves af alle med sensitiv hud, forsvinder som ved et slag med en tryllestav. Bioderma Sensibio Rich fugtgivende og beroligende creme er en ideel hverdagshjælper i kampen mod tør og følsom hud. Den indeholder Toléridine™, der reducerer hudens følsomhed. Huden modstår derfor meget bedre de negative påvirkninger udefra.

Egenskaber:

  • nedsætter hudens følsomhed
  • hydrerer, nærer og styrker
  • beroliger huden og lindrer følelser af svie eller spænding

Hovedingredienser:

  • Toléridine™ patent – hjælper med at dæmpe hudens reaktivitet og øger dens forsvar
  • avocadoolie – blødgør og forhindrer fugttab
  • glycerin
  • xylitol

Anvendelse:
Påfør på ansigt og dekolletage morgen og aften efter rensning af huden med Bioderma Sensibio H2O eller Sensibio mælk. Kan anvendes sammen med andre Bioderma Sensibio produkter.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
sensitiv, tør
Effekter
Hydrering, Beroligende, Nærende
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag, dag og nat
Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!