Skip to main content

BrushArtAccessories Face Hudplejesæt

BrushArt Accessories Face Hudplejesæt
BrushArt Accessories Face Hudplejesæt
Specialtilbud
minty
60,30kr

På lager | Kode: BRU04019

Skål + Ansigtsmaske applikation og viftebørste + spartel til creme

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 1.2.2022
Afhentning i butik
tirsdag 1.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Masker af bananer, honning, yoghurt og ler har én ting tilfælles – du skal blande dem omhyggeligt! Og sættet med tilbehør til at lave ansigtsmasker fra BrushArt Accessories gør det så nemt som muligt for dig. Du vil altid have et komplet udstyr klar til at afmåle ingredienser, blande og påføre en maske.

Når som helst du beslutter dig for at give dig selv en beauty-eftermiddag alene eller måske sammen med en veninde, så kommer du ikke til at mangle noget. Det eneste, der mangler, er at vælge sættet i den pæneste farve.

Egenskaber:

  • sættet med 4 dele til at forberede en hjemmeansigtsmaske indeholder:
  • en skål i en ideel størrelse og form til at blande masken i
  • en måleske til præcis afmåling af ingredienser
  • en spatel med et bekvemt skaft
  • en pensel med bløde børstehår til nem påføring af maske
  • kompakt størrelse, også egnet til rejser
  • i smukke pastelfarver

Brugsanvisning:
Vask altid sættet grundigt efter hver brug, og opbevar det rent og tørt.

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.