BrushArt Cartoon Collection Kosmetiksæt

BrushArt Cartoon Collection Kosmetiksæt
BrushArt Cartoon Collection Kosmetiksæt
Udsalg
42,50kr

Kode: BRU03718 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
mandag 26.4.2021

Beskrivelse BrushArt Cartoon Collection
Egenskaber

Praktiske ting kan også være smukke. Kosmetiksættet fra BrushArt Cartoon Collection indeholder et lommespejl med et sødt ansigt og en minipincet, der er dekoreret med sølvglitter. Tjek din makeup, eller ret dine øjenbryn til med denne harmoniske duo. Hvad enten du er derhjemme eller på farten.

Egenskaber:

  • et sæt med et kompakt lommespejl og en minipincet
  • passer også i en lille kosmetiktaske
  • pincetten har skrå spidser for nemt at kunne gribe hårene
  • pincetten er nem at bruge
  • ideel på rejser
  • spejlets diameter: 7 cm
  • pincettens længde: 5 cm

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens
Sættype
Rejsesæt, Gavesæt

Om mærket BrushArt

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.

Anmeldelse BrushArt Cartoon Collection